• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pocałunek ze spermą

Mężczyzna

Nadir

Cichy Podglądacz
Moja żona też lubi połykać spermę i zwykle nie chce się dzielić owocami wspólnej pracy 😉. Ostatnio jednak podczas wystrzałowego zakończenia w wersji "na twarz" udało mi się załapać na przyzwoitą porcję, która trafiła w okolice ust żony. Trzeba było tylko wykazać się refleksem i pospieszyć z romantycznym pocałunkiem "po" zlizując swoją działkę 😉

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Po wytrysku na twarz, nos, usta , broda itd. ( żona nie lubi wytrysku w ustach ) gdy jeszcze kutas stoi wchodzi na mnie i powoli ujeżdża aż zejdzie ciśnienie z niego całujemy się więc sperma jest na naszych twarzach i w ustach 😁 po wszystkim twarz wycieramy popieram a to co w ustach popijamy wodą , dopiero gdy odpoczniemy z godzinkę idziemy umyć się

Mężczyzna

GentalmanAnalny

Nowicjusz
Miałem przyjemność to praktykować,partnerki zbytnio raczej to nie podnieciło i zrobiła to dla mnie ale smak własnej spermy na języku,cieplo cieczy i klejenie sie jej przy pocałunku to było coś stymulującego ❤️🔥😈

Mężczyzna

CzułyZboczuch

Cichy Podglądacz
Ja ogólnie uwielbiam połykać po lodziku i często to robię, ale pocałunek z ustami w spermie zdarzył mi się tylko raz. Byliśmy z moim ówczesnym chłopakiem po imprezie, na mocnej fazie. Zawsze lubił popatrzeć na spermę w ustach zanim ją połknę. Ale wtedy jak skończył, poprosił żebym jeszcze nie połykała, i zaczął się ze mną całować z języczkiem, ależ wtedy odleciałam🥰 nigdy tego potem nie powtórzyłam, ale wspomnienie mega podniecające
też bym Cię tak chętnie wycałował, uwielbiam zaspermione usta dziewczyny całować, piersi zresztą też :*

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Nie tak odrazu pierwszy raz niespodziewanie kiedy parterka usiadla mi na twarzy wypieta dupcia, po ujezdzaniu z ust pozniej ,A niesamowicie mnie podnieca kiedy partnerka po zajmuje sie moim penisem mokrym od jej sokow i mojej spermy

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Zawsze to robię. Jak kończę w środku - minetka i zlizywanie. W ustach - pocałunki. Przyjemnie jest poczuć zupełną swobodę. I niejako zaprzeczyć konwenansom, że tylko kobiety mogą smakować spermę. A co niektóre kochanki są pod wrażeniem mojej odwagi. Szczególnie te, które są nieco wycofane pod względem smaków seksu.

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
Zawsze to robię. Jak kończę w środku - minetka i zlizywanie. W ustach - pocałunki. Przyjemnie jest poczuć zupełną swobodę. I niejako zaprzeczyć konwenansom, że tylko kobiety mogą smakować spermę. A co niektóre kochanki są pod wrażeniem mojej odwagi. Szczególnie te, które są nieco wycofane pod względem smaków seksu.