Tak jak napisałam. Nie kręci mnie ale też niebobrzydza. Obojętne mi to jest. Podobnie jak zlizywanie że mnie spermy itpA Ciebie to kręci?
Trochę mam podobnie, a trochę kręci. Bo to u mnie jest tak, spermy mu nie oddam, sama na nią zapracowałam więc nie ma mowy o jakimś przekazywaniu sobie tego napoju bogów, ale akurat go to nie kręci to tu jest pełna zgoda.Nie robi mi to nic.
To mnie rozbroiło xDBo to u mnie jest tak, spermy mu nie oddam, sama na nią zapracowałam więc nie ma mowy o jakimś przekazywaniu sobie tego napoju bogów, ale akurat go to nie kręci to tu jest pełna zgoda.
Pewnie po prostu nie lubiFanie... Moja, po minetce gdy mam mokre usta z soków ucieka ustami gdy chce ją pocałować, czy to normalne?
W temacie spermy podchodzę bardzo bardzo serio, nic się nie może zmarnować, mam pierdolca. Obiadem się podzielę, spermą nieTo mnie rozbroiło xD
Sama wyciągnęłam tą sperme to teraz jest mojaChociaż ta logika może się czasami okazać niebezpieczna
![]()
W temacie spermy podchodzę bardzo bardzo serio, nic się nie może zmarnować, mam pierdolca. Obiadem się podzielę, spermą nie![]()
O, teraz jestem zainteresowanaA ja bym się z Tobą podzieliła![]()
Chętnych dawców znajdziecie bez problemuO, teraz jestem zainteresowana![]()
A ktoś powiedział, że szukamy? Wszystko mamy ogarnięteChętnych dawców znajdziecie bez problemu![]()
Chętnych dawców znajdziecie bez problemu![]()
Dajcie człowiekowi chociaż jakąś namiastkę nadzieiA ktoś powiedział, że szukamy? Wszystko mamy ogarnięte![]()
a co jest aż tak atrakcyjne dla Ciebie? To ja z @Saanvi mamy się całować?Dajcie człowiekowi chociaż jakąś namiastkę nadziei
Ja i tak jestem wystarczająco realistą, żeby wiedzieć jak to się skończy![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Romantyczne Pierwszy pocałunek | Opowiadania erotyczne | 5 | |
M | Bardzo romantyczny pierwszy pocałunek | Fantazje erotyczne | 15 | |
G | Pocałunek z języczkiem | Pierwszy raz | 17 | |
X | Nieświeży oddech i pocałunek | Pieszczoty | 40 | |
D | Fotki w sexi staniku oblane spermą | Seks fotki i filmy | 12 |