• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Plaza

Konik121

Erotoman
Na forum istnieją podobne tematy, może tutaj znajdziesz coś co Cię zainteresuje :

Mężczyzna

Adanus

Cichy Podglądacz
osobiście lubię taką formę plażowania. Należy jednak rozróżnić Naturystów i Nudystów. W większości można spotkać Nudystów.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Uwielbiam opalanie na golasa, jednak w okolicy nie ma żadnych dogodnych miejsc i musiałem stworzyć sobie własne w ogrodzie.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
O dziwo na plażach naturystycznych za granicą odniosłem wrażenie, że są tam osoby które poprostu....chcą się ładnie opalić w nieskrępowany sposób 😉. Nie raz zdarzało się nam być z Żoną na takich plażach i przyznam szczerze, że nie doświadczyliśmy ani nachalności, ani wścibskich spojrzeń czy niewłaściwych zachowań ze strony innych plażowiczów czy tekstylnych. Pewnie gdzieś w Polsce na wydmach są poukrywani snajperzy uzbrojeni w lunety, teleobiektywy itp., ale wychodzimy z założenia, że niech się na patrzą z daleka...a co tam 😋

Mężczyzna

kamilllo931

Cichy Podglądacz
Ja nawet lubiałem jeździć na południowa plaże Wału Zawadowskiego w Warszawie. Była masa ludzi i błogi spokój. Zdarzały się pojedyncze wyjątki ale i i tak sama atmosfera dla mnie lepsza niż na plaży tekstylnej.

Mężczyzna

bubblebubblehumble

Cichy Podglądacz
polecam plaże nudystów, przełamanie lodów pozwala zmienić swój punkt widzenia, samo potrzeganie siebie i otworzyć się na nowe doświadczenia

Mężczyzna

kamilllo931

Cichy Podglądacz
polecam plaże nudystów, przełamanie lodów pozwala zmienić swój punkt widzenia, samo potrzeganie siebie i otworzyć się na nowe doświadczenia
Plaża jest spoko, tylko ważne też jest posiadanie dojrzałości seksualnej. Według mnie nie jest odpowiednia dla napalonych spiermiarzy i szukajacych przygód.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry