Macie coś takiego, że podnieca was gdy wasza partnerka płacze? Łzy na mnie działają jak woda na spragnionego , oczywiście nie robie przy tym krzywdy partnerce żeby nie było
Mojej ex zdarzyło się płakać, jak uśmiechnąłem się podczas seksu. Nie wiem czy mój uśmiech był creapy, czy miała jakiś problem psychiczny. Ciężko było ją uspokoić po tym, i nie było to przyjemne doświadczenie.
Mojej ex zdarzyło się płakać, jak uśmiechnąłem się podczas seksu. Nie wiem czy mój uśmiech był creapy, czy miała jakiś problem psychiczny. Ciężko było ją uspokoić po tym, i nie było to przyjemne doświadczenie.
Czasami podczas orgazmu kobieta dostaje ładunkiem hormonów i może się rozpłakać nie oznacza to, że partner jest taki beznadziejny czy coś. Ot, dojdzie i się popłacze na chwilę
Czasami podczas orgazmu kobieta dostaje ładunkiem hormonów i może się rozpłakać nie oznacza to, że partner jest taki beznadziejny czy coś. Ot, dojdzie i się popłacze na chwilę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.