• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Piżama czy koszula nocna?

Mężczyzna

Arcykąsek

Nowicjusz
Miałem na myśli lekką satynową koszulkę na ramiączka, a nie antyseksowną koszulę nocną, jak u starych babek. Jeszcze może walki na głowie... 😉
niech sobie każdy śpi tak jak lubi i mu wygodnie

jak sobie pościelesz tak się wyśpisz

wdzianka takie jak miała pani Kasia Figura w filmie kiler owszem sa fajne
lecz sądzę że mało wygodne
nadaja się raczej do igraszek A nie do codziennego spania

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Jak można spać w ubraniu?
Normalnie. Spanie bez piżamy jest niekomfortowe. A już nie wyobrażam sobie braku piżamy podczas choroby i temperatury, gdzie w grubej piżamie i skarpetach człowieka trzęsie jakby miał padaczkę. Ja mam wersje zimową długą i letnią krótką. Kiedyś spędzalem ferie zimowe i dziadków i tam czasami trzeba było dres do spania zakladać jak na dworze było -28 stopni, a w pokoju gdzie się spalo przy kiepskich starych oknach było 16-18 stopni.

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
Jeśli jestem chora, przeziębiona - to wtedy piżama + skarpetki
Ja bym chyba umarła w skarpetkach. Niezależnie od temperatury stopy muszą być gołe w czasie snu.

U mnie z wdziankiem na noc bywa różnie.
Własciwie to można powiedzieć że jest kilka kroków w tym w czym śpię. Zacznę od najniżej temperatury w mieszkaniu.
1. Piżama z flaneli z długim rękawem i długimi nogawkami. Ciepła i przyjemna. Używana w ekstremalnych sytuacjach.
2. Normalne piżamy z krótkim rękawem
3. Koszula z satyny lub cienkiej bawełny.
4. Zestaw jw, z tym że bez przykrycia kołdrą.
5. Nago. To jak już są upały.

Kobieta

Sbrunetkax

Cichy Podglądacz
Ja satynowe koszulki nocne, wyłącznie na ramiączkach, bez żadnej bielizny, lub skąpe, krótkie, luźne bawełniane komplety piżamowe,za to latem praktycznie cały czas nago, a po domu nago i na to satynowy szlafrok🐈‍🫦

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Piżama na pewno odpada. Ja zwykle same bokserki albo nago. Żona koszulka na ramiączkach, satynowa albo bawełniana. W majtkach albo bez, to zależy...