• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pissing - próbowaliście albo chcielibyście spróbować?

Co sądzisz na temat tzw. pissingu?

• JuĹź prĂłbowałem/am i podnieca mnie to

Votes: 190 44,1%
  • JuĹź prĂłbowałem/am, ale to nie dla mnie

Votes: 11 2,6%
  • Bardzo chciałbym/chciałabym sprĂłbować

Votes: 121 28,1%
  • Brzmi ciekawie, moĹźe kiedyś sprĂłbuję

Votes: 57 13,2%
  • Ble, nigdy w Ĺźyciu!

Votes: 52 12,1%

• Total voters
    431
Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
A próbowaliście oblewać się czy nawet pić własny piss?
Wsxystkiego trzeba spróbować. Tym bardziej, że urynoterapia jest znana od dawna więc jasne jest że opowieści o szkodliwości można między bajki. Kiedyś pod prysznicem mocno się nachyliła i piss poleciał prosto do ust. Fajnie też było oblać się leżąc w wannie. kilka razy udało mi się namówić moją panią by pod prysznicem gdy ją lizałem zrobiła siku. Wspaniałe lizać mokrą i tryskającą bułeczkę. Największy extrem to kupiłem gumowy czepek basenowy zrobiłem w nim dziurkę. Założyłem go na twarz a do otworzą włożyłem lejek tak aby był w ustach. W tak założonym czepku można wziąć oddech tylko przez lejek. Położyłem się w wannie i zacząłem sikać do lejka. Chcąc wziąć oddech trzeba najpierw połknąć zawartość lejka.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Marzy mi się pełna lateksowa maska z lejkiem i bez żadnych innych otworów. Chciałbym taką założyć i żeby moja żona zalała go swoim złotym deszczem nie pozwalając wziąć tchu dopóki wszystkiego nie wypiję. Inna fantazja: kończy mi się wino w kieliszku i moja pani podstawia sobie pod muszelkę i uzupełnia. A najbardziej to oczywiście mażę o tym by mi usiadła na twarzy i mocno się zlała do moich ust.

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Wsxystkiego trzeba spróbować. Tym bardziej, że urynoterapia jest znana od dawna więc jasne jest że opowieści o szkodliwości można między bajki. Kiedyś pod prysznicem mocno się nachyliła i piss poleciał prosto do ust. Fajnie też było oblać się leżąc w wannie. kilka razy udało mi się namówić moją panią by pod prysznicem gdy ją lizałem zrobiła siku. Wspaniałe lizać mokrą i tryskającą bułeczkę. Największy extrem to kupiłem gumowy czepek basenowy zrobiłem w nim dziurkę. Założyłem go na twarz a do otworzą włożyłem lejek tak aby był w ustach. W tak założonym czepku można wziąć oddech tylko przez lejek. Położyłem się w wannie i zacząłem sikać do lejka. Chcąc wziąć oddech trzeba najpierw połknąć zawartość lejka.
Robię podobnie jak ty. Kładę się i podnoszę nogi równocześnie otwierając usta 🙂. Dodatkowo robię siku do szklanki i sobie popijam 🙂😈🥵🤭

Mężczyzna

SubtelnyPan

Cichy Podglądacz
Urofilia (pissing) to jeden z najbardziej stygmatyzowanych i jednocześnie najmocniej działających na wyobraźnię fetyszy. W dyskusji warto oddzielić kilka warstw:

1. Symbolika i dynamika władzy. To często klucz do zrozumienia, dlaczego ta praktyka w ogóle działa. Akt oddania moczu na partnera może być postrzegany jako ostateczne uprzedmiotowienie, znak własności, forma piętnowania czy skrajnego upodlenia. Dla strony przyjmującej może to stanowić kulminację poddania – akt całkowitej akceptacji, w którym nie ma już żadnych tabu. Dla strony aktywnej to potwierdzenie absolutnej dominacji i posiadania. Jest to więc praktyka głęboko psychologiczna, często będąca zwieńczeniem długiego procesu budowania hierarchii i zaufania.
  2. Spektrum intensywności. Spektrum jest bardzo szerokie – od delikatnego oblewania nóg jako elementu zabawy władzą, po ekstremalne formy związane z piciem czy wlewami. Kluczowa jest absolutna, świadoma zgoda i zachowanie zasad higieny, zwłaszcza przy formach bardziej inwazyjnych. Woda to podstawa.
  3. Skąd się bierze podniecenie? Może płynąć z wielu źródeł: z transgresji (łamania najgłębszego tabu), z poczucia skrajnej bliskości i akceptacji („przyjmuję od ciebie wszystko”), z pragnienia bycia używanym/upodlanym (jako forma masochizmu psychicznego i fizycznego) lub z poczucia absolutnej władzy. To fetysz, który często działa nie na poziomie czysto zmysłowym, a właśnie na poziomie emocjonalno-symbolicznym.
Jako osoba obserwująca różne dynamiki, mogę dodać, że w klimacie BDSM pissing rzadko jest praktyką „na start”. To często zwieńczenie procesu, znak osiągnięcia takiego poziomu zaufania i zniewolenia umysłu, w którym fizyczne tabu przestają mieć znaczenie wobec psychologicznej prawdy relacji.

Mężczyzna

pascal

Nowicjusz
Próbowałem z kochanką. Wynajęliśmy lokal z wanną. Ja się w niej położyłem, ona stanęła nade mną. W sumie, oprócz ciepła na ciele nie było w tym nic nadzwyczajnego dla mnie. Jakoś nie kręciło. Ale spróbować chciałem bo lubię eksperymenty.

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Próbowałem z kochanką. Wynajęliśmy lokal z wanną. Ja się w niej położyłem, ona stanęła nade mną. W sumie, oprócz ciepła na ciele nie było w tym nic nadzwyczajnego dla mnie. Jakoś nie kręciło. Ale spróbować chciałem bo lubię eksperymenty.
Sikać na osobę to jedna z możliwości - istnieje też możliwość spożywania tych płynów, gdzie u zdrowej osoby bez nałogów etc. Smak jest po prostu obłędny.

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Myślę, że zdecydowanie łatwiej. Facetów z reguły jest łatwiej na coś namówić niż kobietę. Ciężko jest poznać dziewczynę, którą kręcą takie zabawy.
Ja znalazłem chociaż masz racje jest trudno, ale teraz tak z perspektywy badania terenu widzę, że osoba nawet nie trudniąca się w tym jest w stanie się zgodzić głównie w twoją stronę.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja regularnie namawiam moją żonkę by się rozluźniła pod prysznicem podczas lizania i oddała mi trochę swego nektaru. Kilka razy pomimo, że niby nie chciało się jej to liżąc i masując punktG doprowadziłem do oczekiwanego efektu. Problemy dwa: po pierwsze ciężko namówić a po drugie zawsze zdąży się wysikać

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Nowicjusz
Czasami podczas seksu sikam na żonę, częściej gdy się kąpie a mi się akurat zachce to podchodzę i robię to na nią. Zdarzało się też w plenerze i na balkonie.

Mężczyzna

uwielbiam_XL-ki

Nowicjusz
Jeśli jest dwójka dorosłych ludzi i obydwojgu to odpowiada, nie robią nikomu nic złego to nie rozumiem skąd od razu takie komentarze? Tolerujcie gusty innych jeśli chcecie żeby inni tolerowali Wasze.

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Myśle że to mogłaby byś dla nich orgazmiczna przyjemność
Jesteś w błędzie. Totalna ignorancja tematu wychodzi i powierzchowność.
Temat lądowania w szambie to jest inne zagadnienie i tak kolego drogi :) w świecie bdsm spotykałem kobiety, fanki takich praktyk, które dzieliły się zdjęciami spędzania czasu w takim miejscu. Noo, a jeśli jeszcze wpiszesz sobie w wyszukiwarki hasło "manure" to w ogóle możesz oszaleć ;) ale polecam głowę otwartą! a dzięki takim postom dowiesz się więcej :)

Mężczyzna

ScatPerwersyjny

Nowicjusz
Ja uwielbiam i regularnie praktykuję chyba od 15 lat, jak nie dłużej (nawet nie pamiętam już) temat pissu :))
Sikanie po za domem na ciało swoje lub czyjeś np. na łące będąc lub w lesie!
Sikanie na siebie w kąpieli, sikanie na kogoś albo przyjmowanie czyjegoś moczu ach!
Oddawanie moczu w odbycie partnerce/owi, a i ja lubię, gdy kobieta oddaje mocz w mój odbyt.
Coś nie do opisania :) ale trzeba lubić lewatywę.
Picie go również lub widok, gdy druga osoba spożywa :) Coś pięknego!

a żeby nie było, że tylko wypisuję, a też lubię pokazać to tu ja, pijący swój mocz właśnie:

drive.google.com/drive/folders/13XWHQ3FXUSkCMZYsxOfiJn11shGGFqKg

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Mnie tak ciekawi, czy ktoś z wielbicieli tej "rozrywki" dałby nura w szambie?
Mocz po kilku godzinach już nie jest taki sam. Brak odpowiednich konserwantów i warunki powodują, że nawet pijąc go smakuje źle lub mniej podniecająco. Bardziej dziwi mnie że ludzie na majtkomacie zamawiają całe butelki i ktoś spożywa to po ponad 24 godzinach.