Próbowałem i nie daje to tego samego dla mnie jest raczej obojętneCzy ktoś z was próbował obsikać samego siebie?
A sikanie w spodnie?Próbowałem i nie daje to tego samego dla mnie jest raczej obojętne
Też jakoś na mnie to nie robi wrażeniaA sikanie w spodnie?
Gdy facet sika na partnerkę, to można potem rozsmarowywać po jej ciele, albo jak złapię do ust to wlać w twoje usta, bądź wypluć na ciebie, na kutasa. A potem z taką zasikaną całować się namietnie. Jeszcze jak bedzie w sexi bieliźnie cała mokra ooohhh wspaniałe.Ja bardzo lubię piss. Gdy kobieta na mnie sika jest to mega podniecające. Gdy facet to robi to trochę mniej choć przy dużym podnieceniu też to jest przyjemne
To naprawdę zajebiście podniecająca sprawaPissing jest wspaniały i bardzo podniecający. I jest dużo kobiet które to lubi. W jedną jak i w drugą stronę. Piss nie musi zaraz kojarzyć się z dominacją. Ja lubię bo jest mokro.
Ale chciała byś spróbować? Kręci cie to? Potem facet całował by cię po ciele gdzie nasikał.sikałam na faceta, ale w drugą stronę, na siebie, jeszcze nie doświadczyłam.
Ale chciała byś spróbować? Kręci cie to? Potem facet całował by cię po ciele gdzie nasikał.
Piss jest znacznie bardziej powszechny właśnie w kierunku - kobieta na facetasikałam na faceta, ale w drugą stronę, na siebie, jeszcze nie doświadczyłam.
Skoro na filmach czy zdjęciach cię to kreci to realnie pewnie też ci się spodoba.to czy kręci mogę stwierdzić, jak to zrobię. Na filmach mnie to kręci,
ja chciałabym tak na piersi i na dół, na twarz raczej niePiss jest znacznie bardziej powszechny właśnie w kierunku - kobieta na faceta
W sumie ciekawe dlaczego
Sam próbowałem w obie strony i mogę polecić, chociaż no nie każdy lubi i pewnie fajnie się w pewien sposób przygotować aby się nie zrazić![]()
Mmm też fajnie, nie musi być na początku od razu na twarz. Może być nawet zabawa pod prysznicem na nogę czy rękę.ja chciałabym tak na piersi i na dół, na twarz raczej nie
Przyjemnieja chciałabym tak na piersi i na dół, na twarz raczej nie
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Szukam Pani na PISSING Poznań:) | Fetysze i perwersje | 2 | |
A | Pissing spotkanie | Ogłoszenia | 5 | |
![]() |
przyjmę pissing do buzi jestem bi | Ogłoszenia | 3 | |
![]() |
Pissing | Seks | 3 | |
Z | Szukam Pani do rozmowy pissing | Ogłoszenia | 0 |