• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pissing podczas penetracji

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Czy ktoś z was miał doświadczenia z pissingiem ze strony partnerki??? Chodzi mi konkretnie aby partnerka zaczęła na maxa tryskać w momencie gdy mój kutas penetruje jej cipkę... Jeśli tak to dajcie znać jakie mieliście odczucia i czy warto.

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
Oczywiście, że warto ;)
Nie jest to ów mityczny kobiecy wytrysk (choć są filmy, że właśnie tak ma wyglądać)
Jeśli jest na maxa podniecona i nie krępuje ja to, to może dać się ponieść rozkoszy i rozluźniając się opróżnić pęcherz
Najlepiej wychodzi w plenerze lub tam, gdzie nie trzeba za dużo sprzątać
Chyba, że lubisz potem spać w "pachnącej" pościeli

Mężczyzna

DosyćZboczony

Cichy Podglądacz
Raz mi się zdarzyło i od tamtego czasu chcę, by zdarzało się ciągle ;)
W pozycji na misjonarza, gdy leci na mnie i na nią to cholernie przyjemne i podniecające.

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Oczywiście, że warto ;)
Nie jest to ów mityczny kobiecy wytrysk (choć są filmy, że właśnie tak ma wyglądać)
Jeśli jest na maxa podniecona i nie krępuje ja to, to może dać się ponieść rozkoszy i rozluźniając się opróżnić pęcherz
Co do pościeli to zawsze można użyć dziecięcych podkładów 😁 Dobrze wciągają 😁

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Oczywiście, że warto ;)
Nie wiem czy warto i czy to poniesienie się rozkoszy, ale raz się z jedną koleżanka zagapiliśmy i chyba za długo wszystko trwało, aż się zlała. Wdzięczności nie zaznałem, bo to było w jej łóżku, a czy rozkosz była tego warta, to już tylko ona wie.

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Oczywiście, że warto ;)
Nie jest mityczny i nie ma nic wspólnego z moczem, nawet spore zalania nie zostawiają nawet ani grama żółtego odcienia więc myślę że się mylisz.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Nie jest mityczny i nie ma nic wspólnego z moczem, nawet spore zalania nie zostawiają nawet ani grama żółtego odcienia więc myślę że się mylisz.
Jeżeli pochodzi z pęcherza, to z czym.
Po prostu czasem bardziej śmierdzi, czasem wcale. Czasem plami, czasem nie.