Pomymyliśmy.....akurat, nie wrabiaj mnie w ofa. Ty pomyliłeś!! Facet zapatrzony w ......jest nieprzewidywalny.Racja,chyba pomyliliśmy biura
Pomymyliśmy.....akurat, nie wrabiaj mnie w ofa. Ty pomyliłeś!! Facet zapatrzony w ......jest nieprzewidywalny.Racja,chyba pomyliliśmy biura
Musisz mieć fajną pracę i praca z Tobą też musi być fajnaTrafiłam w super miejsce, na prawdę mega ludzie
Przez grzeczność nie zaprzeczęMusisz mieć fajną pracę i praca z Tobą też musi być fajna
Fajna sprawa. Rzadko się chyba zdarza taka otwartość między mężczyznami a kobietami.Ogólnie w mojej pracy jest dużo kobiet, ale w mojej branży większość facetów i jak pojawi się w ich świecie laska, która jest dobra w tym co robi i jeszcze można z nią pogadać to oni na rękach mnie noszą
Bardzo chętnie. Może pv?Ktoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
Jak najbardziejKtoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
Ktoś chętny
Snap : Insanity142Ktoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
Nie ma chętnych, czy raczej są widełki wiekowe powyżej których się nie odpowiada autorka zapomniała tylko o tym wspomnieć w pościeCoś nie ma chętnych.
Odezwij sięKtoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
Jakie odkrycie?Nie to bardziej chodzi o kontekst, często faceci sami zaczynają temat seksu, a ja nie mam problemu z tym tematem. Na ostatnim wyjeździe służbowym, z kolegą po 3 minutach rozmowy, rozmawialiśmy już o robieniu loda i korkach analnych, oczywiście polecałam mu swoje epokowe odkrycie
A co jak któremuś ręka zabłądzi jak Cie będą nieśli i palec trafi do dziurki?Ogólnie w mojej pracy jest dużo kobiet, ale w mojej branży większość facetów i jak pojawi się w ich świecie laska, która jest dobra w tym co robi i jeszcze można z nią pogadać to oni na rękach mnie noszą
Jesteś pikantna , to co się dziwiszJa mam wrażenie, że z każdym wymieniam pikantne wiadomości nawet z szefami hahaha
Jasne , że są chętniCoś nie ma chętnych.
Ty jesteś takim spamerem moim ukochanym, że zagubiłaś się nawet w ogłoszeniu gdzie panie szukają panów do cyberkaJa mam wrażenie, że z każdym wymieniam pikantne wiadomości nawet z szefami hahaha
Ahahahah ale coooTy jesteś takim spamerem moim ukochanym, że zagubiłaś się nawet w ogłoszeniu gdzie panie szukają panów do cyberka
A nie, jak szukasz to ja nie oceniam. Baw sieAhahahah ale cooo
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | online Pikantne rozmowy na priv | Ogłoszenia | 8 | |
D | pikantne historie | Ogłoszenia | 0 | |
M | Szukam kobiet do seks rozmów lub wiadomości | Ogłoszenia | 1 | |
A | Sexting, sprośne wiadomości | Ogłoszenia | 0 |