Ktoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
Coś nie ma chętnych.Ktoś chętny popisać pikantne wiadomości tak dla przyjemności ?
DokładnieZakład, że skrzynka odbiorcza zawalona wiadomościami u autorki tematu?
Czasem kwestia doboru słów ma niebagatelne znaczenieJa mam wrażenie, że z każdym wymieniam pikantne wiadomości nawet z szefami hahaha
Nie to bardziej chodzi o kontekst, często faceci sami zaczynają temat seksu, a ja nie mam problemu z tym tematem. Na ostatnim wyjeździe służbowym, z kolegą po 3 minutach rozmowy, rozmawialiśmy już o robieniu loda i korkach analnych, oczywiście polecałam mu swoje epokowe odkrycieCzasem kwestia doboru słów ma niebagatelne znaczenie
Aha...myślałem,że chodzi o dwuznaczności,które można różnie zinterpretować. Bo u Mnie w pracy tak się zdarzaNie to bardziej chodzi o kontekst, często faceci sami zaczynają temat seksu, a ja nie mam problemu z tym tematem. Na ostatnim wyjeździe służbowym, z kolegą po 3 minutach rozmowy, rozmawialiśmy już o robieniu loda i korkach analnych, oczywiście polecałam mu swoje epokowe odkrycie
Niee ostatnio z szefem licytowałam się na temat orgazmu pracuję w męskim świecie, już przywykłam, dużo mówimy sobie wprostAha...myślałem,że chodzi o dwuznaczności,które można różnie zinterpretować. Bo u Mnie w pracy tak się zdarza
Praca w której jest przewaga jednej z płci jest hmmm.... ciekawapracuję w męskim świecie, już przywykłam, dużo mówimy sobie wprost
Spobuj tak z MagdąAha...myślałem,że chodzi o dwuznaczności,które można różnie zinterpretować. Bo u Mnie w pracy tak się zdarza
Ogólnie w mojej pracy jest dużo kobiet, ale w mojej branży większość facetów i jak pojawi się w ich świecie laska, która jest dobra w tym co robi i jeszcze można z nią pogadać to oni na rękach mnie nosząPraca w której jest przewaga jednej z płci jest hmmm.... ciekawa
No to tylko Tobie pogratulować,że faceci tak Cię w pracy traktująOgólnie w mojej pracy jest dużo kobiet, ale w mojej branży większość facetów i jak pojawi się w ich świecie laska, która jest dobra w tym co robi i jeszcze można z nią pogadać to oni na rękach mnie noszą
Nie da się tak podpuścić...chcesz Mieć jednego rywala MniejSpobuj tak z Magdą
Trafiłam w super miejsce, na prawdę mega ludzieNo to tylko Tobie pogratulować,że faceci tak Cię w pracy traktują
Nie w tym wątku, Tu jestes widze bezkonkurencyjny Wróć na swój ...to pogadamy.Nie da się tak podpuścić...chcesz Mieć jednego rywala Mniej
Racja,chyba pomyliliśmy biuraNie w tym wątku, Tu jestes widze bezkonkurencyjny Wróć na swój ...to pogadamy.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | online Pikantne rozmowy na priv | Ogłoszenia | 8 | |
D | pikantne historie | Ogłoszenia | 0 | |
M | Szukam kobiet do seks rozmów lub wiadomości | Ogłoszenia | 1 | |
A | Sexting, sprośne wiadomości | Ogłoszenia | 0 |