Oj najlepsze to sa filmiki i fotki w galerii rano jak sie obudzimy, zona kasuje czym predzej ale ja zawsze zdaze cos ukryc
HmmJa po alkoholu jestem mega aktywna i bardziej napalona i zaangażowanie. Chce wieciej, mocniej i bardziej perwersyjnie. Dopiero po ruchaniu padam jak kłoda.
Trzeba wiedzieć ile pić.Hmmczyli jeśli się jest z kobietą, która leży jak kłoda zazwyczaj, to dobrym sposobem żeby się rozruszała jest zrobić jej drinka przed
?
Osobiście po alko mam kiepskie wspomnienia, zwłaszcza po obudzeniu nie we wlasnym łóżkuTak samo żeby się wyuzdanie i perwersyjnie bzykać to - póki co - wciągnąć niczego nie potrzebuję, kiedyś próbowałem i efekt był taki ze nie mogłem skończyć, panna już miała dosyć i padła po kilku godzinach.. Hahah
![]()
Slaby wzrok mam, dlatego nie pijeTrzeba wiedzieć ile pić.
Bezwstydny facet a to mi nowość!Mi się włącza po alkoholu ekshibicjonista i zawsze jakoś kończę domówkę na golasa, znajomi już się do tego przyzwyczaili, kilka razy robiłem striptiz niby dla żartu, pływanie na golasa w rzecze czy jeziorze to ja zawsze jestem pierwszy![]()
I do tego nie mam za bardzo czym się pochwalićBezwstydny facet a to mi nowość!![]()
dalej to robisz?Ja kiedy jestem na amfie , to nie mam prawie żadnych hamulców.
Godzinami nagi trzepię konia najchętniej przy kimś
Podniecająca myśl, bardzo. Też po alko jestem podniecony, i podobnie to działaJa ogólnie po alkoholu jestem mocno podniecona i wtedy też częściowo puszczają mi hamulce. Fantazjuję czasem wtedy, że jestem pijana w hotelu i wchodzi 3-4 starszych mezczyzn tak 45+ i robią ze mną absolutnie wszystko na co przyjdzie im ochota. Ja tylko leże półprzytomna, a oni działają ze mna.
Odezwij sie do mnie privMoim fetyszem/perwersją są pijani lub odużeni mężczyźni.
Kiedyś jeździłem na wyjazdy do pracy, często mieszkałem ze współlokatorami, a wiadomo na wyjazdach dużo się pije. To było co prawda przyjemne, ale przez to też musiałem mieszkać sam.
Czy znacie osoby z podobnym fetyszem?
Zastanawiam się, czy są ludzie pracujący w najstarszym zawodzie świata, którzy mogliby świadczyć taki fetysz?
Au kogo nie poroniony z żoną najlepszy seksU mnie amfa tez zrywa hamulce![]()
Sorki za pytanie, ale czy to faktyczniea takie działanie i na faceta i na kobietę?Z tego co słyszałem to chyba jak większość krysztalowych nosaczy