• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pijana

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Wszystko zależy od tego jak się z tym czujesz.
Dla mnie nie do przyjęcia. Tak samo w drugą stronę bym nie mógł, jeżeli partnerce to nie odpowiada.

Mężczyzna

jamesoon

Erotoman
Ogarnijcie wpierw posty gościa żeby nie tracić czasu, tu pisze czy jej pozwolić, w innym że już ją umawia i puszcza, zaś w kolejnym że ma 35 lat a za chwilę 38 🤔 tak mnie zastanawia bo piątka koło ósemki nie leży na klawiaturze rzędowej. Ale na num locku już pod jest 🤔 tu jest coraz gorzej...

Kobieta

Laura98

Nowicjusz
Ja też chciałabym aby mój mi pozwolił i wie o tym, że chciałabym. Czasem gdy jesteśmy oboje pijani, to opowiadam mu podczas gry wstępnej scenariusz jak inny lub 2 jest ze mną i co chcę aby mi robili. Widzę, że i on się nakręca i czasem też dołącza do opowadania swoje sugestie. Nawet takie fantazjowanie jest podniecające, szczególnie jak sam zaczyna opowiadać co inny robi ze mną, a on patrzy lub dołącza.

Mężczyzna

Bart1979

Cichy Podglądacz
Ja też chciałabym aby mój mi pozwolił i wie o tym, że chciałabym. Czasem gdy jesteśmy oboje pijani, to opowiadam mu podczas gry wstępnej scenariusz jak inny lub 2 jest ze mną i co chcę aby mi robili. Widzę, że i on się nakręca i czasem też dołącza do opowadania swoje sugestie. Nawet takie fantazjowanie jest podniecające, szczególnie jak sam zaczyna opowiadać co inny robi ze mną, a on patrzy lub dołącza.
A zrobiłabyś to w realu?

Mężczyzna

mi072

Cichy Podglądacz
Chętnie bym się z Wami napił... Ty i Twój partner byście rozmawiali, ja bym słuchał....

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry