• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Piiiifo

Status
Zamknięty.

Kameleonik

Cichy Podglądacz
Witam. Mam taki problemik. Otóż prosiłbym biegłych w temacie, żeby odpowiedzieli na moje pytanie, czy to prawda że po piwku sie nie rośnie ?? W prawdzie mam ( to raczej niewiele ) 170cm, ale wole wiedzieć. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Pierwsze słyszę...
Mi zawsze powtarzali, że od palenia papierosów się nie rośnie...

Hmm... Ja ani nie piję ani nie palę, a od 4 lat nie rosnę (mam 160 cm)

Snaker

Seks Praktykant
Kameleoniku... no nie podejrzewałem Cię o to... ale spróbuj wytęrzyć umysł i zrozum nasze posty :)

powiem wprost... nie wiem od kogo to słyszałeś ale to jest kiepska bajka.

Blancik87

Seks Praktykant
Kawa tylko i wyłacznie pobudza :)) ale pamietaj jak nie chcesz spac to nie pij kawy z mlekiem bo mleko niweluje kofeine :) 8)

mi nikt nigdy nie wmawiał ze od palenia czy od picia kawy sieb cos dzieje ale nie jedzcie wibowitu bo jk bo jak byłam mała to uwielbiałam go jadłam całymi opakowaniami i teraz mam 178 :) buahahha :roll:

Endrju

Nowicjusz
Blancik87 napisał:
Kawa tylko i wyłacznie pobudza :)) ale pamietaj jak nie chcesz spac to nie pij kawy z mlekiem bo mleko niweluje kofeine :) 8)

mi nikt nigdy nie wmawiał ze od palenia czy od picia kawy sieb cos dzieje ale nie jedzcie wibowitu bo jk bo jak byłam mała to uwielbiałam go jadłam całymi opakowaniami i teraz mam 178 :) buahahha :roll:

Nie chodzi o picie kawy tylko piwa :p

seeme

Cichy Podglądacz
zdziwiłam sie po przecztatniu... niby po papierosach się nie rośnie a o piwie pierwszy raz słysze :shock: ja i pije i pale i jakoś zatrzymałam się na wzroście 160 cm, ale jakoś nie przejmuje mnie muj wzrost :lol: :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry