Dokładnie dużo przyjemnych rzeczy nas omija póki ich nie spróbujemyWcześniej nie lubiłam, ale teraz właściwie pieszczoty bez rimmingu to nie pieszczoty. Uwielbiam lizanie tyłeczka, język w środku, palce w środku. Coraz częściej próbuję też masturbacji analnej![]()
Ja myślę, że każdy ma swoje zdanie i nie wszystko co podoba się nam samym musi się podobać wszystkim wokół. Pewnie tego po prostu nie lubi a Ty byś chciał żeby lubiła bo Ty lubisz to robić. Ja bym nie zakładał od razu, że ona kłamie.Uprzedzenie wbite w głowę takie jest moje zdanie. Jak myślicie Wy?
Przepraszam za literówki. Słownik zaczął żyć własnym życiemNa pewno nie jest to zabavawa dla mówi poznanych sobie ludzi. Już na bank nie podczas przy godnego seksu w klubach itp.
Mąż się odważył. Chciał spróbować. Ja nie miałam o tym pojęcia. Nawet tego zielonego. Kupił żel, pieścił paluszkiem, z czasem języczkiem. Chciałam się jemu edwdzięczyć i zrobiłam to jemu. Jest nam z tym dobrze. Seks analny jest inny, wyjątkowy. Nie dla każdego.
Czasem zdarza się, że podczas weekendowych porannych pieszczot w łazience poczuję, że... O tak mmm mam już tam koreczek. Dzieje się to i owo. Po śniadanku wspólny prysznic.
Pamiętać należy o higienie na wysokim poziomie odnośnie takich zabaw. Wskazana lewatywa przed.
Pozdrawiam
Miłe doznania ..Wcześniej nie lubiłam, ale teraz właściwie pieszczoty bez rimmingu to nie pieszczoty. Uwielbiam lizanie tyłeczka, język w środku, palce w środku. Coraz częściej próbuję też masturbacji analnej![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Pieszczoty analne - lubicie pieścić w ten sposób partnerkę? | Pieszczoty | 1 | |
I | Wzajemne pieszczoty stóp | Seks | 0 | |
Ł | Pieszczoty Facesitting | Ogłoszenia | 4 | |
P | Jajeczkowanie a pieszczoty | Porady seksualne | 0 | |
K | Pieszczoty są niewiarygodne | Pieszczoty | 0 |