• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pieszczenie penisa wejściem do pochwy

Mężczyzna

Kliklak

Cichy Podglądacz
Uwielbiam jak partnerka siada na mnie okrakiem i pieści mi penisa swoją myszką siedząc na mnie okrakiem. Mam wtedy "ręce pełne roboty" :) a jak to jest w waszym przypadku czy lubicie takie pieszczoty i jakie macie z tym doświadczenie.

A

admadrpc01

Guest
Uwielbiam jak partnerka siada na mnie okrakiem i pieści mi penisa swoją myszką siedząc na mnie okrakiem. Mam wtedy "ręce pełne roboty" :) a jak to jest w waszym przypadku czy lubicie takie pieszczoty i jakie macie z tym doświadczenie.
Ja uwielbiam jak moja partnerka tak jeździ po moim sprzęcie. Świetna sprawa! Zauważyłem, ze moja lubi się tak nim bawić i robić sobie nim dobrze 😅

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Lubię to.
Moja pani jest idealnie gładka, czasem udaje mi się ją namówić na dwudniowe "zapomnienie" depilacji i wówczas strasznie kręci mnie ta szorstkość na członku, czasem nawet aż do bólu, gdy pozoruje po żołędzi...