• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pieszczenie odbytu

Mężczyzna

Lukas69

Podrywacz
Lukas,na wstępie pozdrawiam serdecznie,nie wieżę ze nie pieścisz dupci partnerki w czasie sexu,paluszek a najlepiej dwa masują Ją i Twojego wacka w środku,a ona masuje ciebie w środku,odlot.A poproś Ją o masaż prostaty,wacka nawet nie musi dotykać,a wytryśniesz jak gejzer.(y)😘
Ja nie uprawiam sexu bo nie mam partnerki, prawiczkiem jestem :ROFLMAO:

Mężczyzna

Pegganalover

Cichy Podglądacz
Mam bzika ma punkcie seksownych tyłków i sexu analnego... Kocham anal i lizanie mojego brązowego słoneczka.
Myśle że moja dupa jest stworzona do bawienia się nią. Lubie też wsadzać sobie zabaweczki w odbyt, Uwielbiam to.

Mężczyzna

fisting

Cichy Podglądacz
Cześć ja też mam dupę stworzona do zabawy Lubię wsadzać sobie duże i grube przedmioty a najlepszą zabawką jest bakłażan 🍆

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
Lubię raz na kilka razy przy waleniu popiescic sie blisko samego wejscia, gmerając jednym lub wiecej paluszkiem :) Czyjs język też potrsafi zdzialac cuda. Co do wiekszych rzeczy... mniej mnie to kreci, ale jak juz, to wolę żywą częśc ciała po prostu niż jakąkolwiek zabawkę. Poki co

Mężczyzna

Mariano7

Cichy Podglądacz
Witam tu pytanie kieruje głownie do panów ale chetnie tez wysłucham pań

mianowicie chodzi mi o to czy lubicie piescic swój odbyt np wkładać palca czy wybrator
ja kilka razy próbowałem i powiem ze jest to całkiem miłem doznanie :p
Lubię od czasu do czasu zrobić sobie palcóweczkę podczas walenia 😁 Jakiś gadżet też czasem idzie w ruch.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Pewnie, każda stymulacja która daje przyjemność jest ok. Czy to samemu czy z partnerką. Zgoda z kolegami wyżej - nie ma w tym nic gejowskiego, a przynajmniej mniejsza szansa na problemy z prostatą. Co do kobiecych tyłeczków też bardzo lubię czy to palcem, czy to wycałować pośladki, a potem pobawić się z oczkiem.