• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pieszczenie odbytu

Mężczyzna

darko_xd5932

Podrywacz
No, jeśli ktoś sobie wychowuje mega hemoroida to już pod nóż najlepiej. Sam trochę zadziałałem odwrotnie do tego , dlaczego dostałem. Od stresu. Właściwie w kilka dni. Powrót był dłuższy.
Sam wiem, czym są hemoroidy. Częsty ból i swędzenie pupy, konieczność długiego podcierania się po wizycie w WC. Nieraz robienie kupy na 2 razy.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
No cóż nie można mieć wszystkiego w życiu. Tylko jak czytam ile dziewczyn interesowało się męską dziurką i kombinowała tam z palcami albo nawet chciały im włożyć coś z zabawek a ich faceci zaciskała w tym czasie pośladki to sobie tak myślę czemu to nie moja. Ja to bym nie tylko nie zaciskał, a wprost przeciwnie. Chętnie bym się nabił na cokolwiek w dłoni kobiety.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Tyle razy już moją prosiłem. Włóż cokolwiek chociaż mały palec tak na próbę. Możesz założyć rękawiczkę. No I nic. Nie wiem jak do niej podejść. Chyba ją konkretnie spić muszę to jej hamulce puszczą może.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
7RtUBJKwfZy5tKbFrSn32ywIm9dMpguKgJxogE0a.WEBP
bHvRU00FPS6yuM8abazHfxIBtIttytHnn6zUVnWJ.gif
Fljek5kmhlzQKxjZAHvUYpr7u6Qnqx0zvjTRcNrI.gif