Jak wyglądał Wasz pierwszy trójkąt i ile mieliście lat ? Z kim go przeżyliście ? Z żoną przyjaciółka bądź narzeczona?
Na taką zabawę to ja byłbym zawsze chętnyU mnie to była żona z jej przyjaciółką popiły sobie dziewczyny i się umuwiły że mnie wyruchają, a ja w tym momencie spałem obudziły mnie i poinformowały że to będzie jednorazowe i że mam się nimi zająć było cudownie
Jeszcze nie miałem ale chciałbym spróbować nawet w sekrecie przed żonaJak wyglądał Wasz pierwszy trójkąt i ile mieliście lat ? Z kim go przeżyliście ? Z żoną przyjaciółka bądź narzeczona?
Bardzo fajne przeżycie bawimy się co jakiś czas we trójkęJeszcze nie miałem ale chciałbym spróbować nawet w sekrecie przed żona
Fajnie byłoby mieć taką bliską przyjaciółkęU mnie to była żona z jej przyjaciółką popiły sobie dziewczyny i się umuwiły że mnie wyruchają, a ja w tym momencie spałem obudziły mnie i poinformowały że to będzie jednorazowe i że mam się nimi zająć było cudownie
My też z żoną chcemy spróbowaćBardzo fajne przeżycie bawimy się co jakiś czas we trójkę
My też z żoną chcemy spróbować
Mój pierwszy trójkąt to chyba miałam trochę ponad 20 lat. Z moim ff i koleżanką, oboje z innego forum. Po jednym ze spotkań forumowych wszyscy siedzieliśmy u niej w hotelu. Zaczęłyśmy się z nią całować i z tego to już poszło Tylko jeszcze zanim zaczęliśmy się rozbierać, ta znajoma wypchnęła innego kolegę za drzwi.Jak wyglądał Wasz pierwszy trójkąt i ile mieliście lat ? Z kim go przeżyliście ? Z żoną przyjaciółka bądź narzeczona?
U mnie to samo. Z moją ówczesną dziewczyną i jej przyjaciółką. Popiliśmy trochę i tak jakoś wyszło. Fajne było to, że spontanicznie wyszło. Nie umawialiśmy się, a ją tą drugą dziewczynę bardzo dobrze znałem. Później powtórzyliśmy to jeszcze kilka razyMój pierwszy trójkąt to chyba miałam trochę ponad 20 lat. Z moim ff i koleżanką, oboje z innego forum. Po jednym ze spotkań forumowych wszyscy siedzieliśmy u niej w hotelu. Zaczęłyśmy się z nią całować i z tego to już poszło Tylko jeszcze zanim zaczęliśmy się rozbierać, ta znajoma wypchnęła innego kolegę za drzwi.
Później było jeszcze wiele trójkątów, ale ten pierwszy ma specjalne miejsce w moim sercu.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Pierwszy trójkąt.Obawy i kryteria kobiet, w wyborze partnera. | Seks | 5 | |
M | Pierwszy trojkat jak do niego doszło ? | Seks | 6 | |
A | Pierwszy raz w klubie dla swingersów | Seks | 75 | |
S | 17 pozna kobietę na swój pierwszy raz - Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
G | Pierwszy anal | Seks | 2 |