Witam. Jestem po 50 tce. Chyba mam kryzys wieku średniego. A mianowicie: Chciałbym spróbować pieszczot oralnych z drugim facetem. Jestem bez doświadczenia, całkowicie zdrowy z małym brzuszkiem. Znajdę kogoś na swój pierwszy raz? Jest ktoś chętny. Człuchów pomorskie
Witam. Jestem po 50 tce. Chyba mam kryzys wieku średniego. A mianowicie: Chciałbym spróbować pieszczot oralnych z drugim facetem. Jestem bez doświadczenia, całkowicie zdrowy z małym brzuszkiem. Znajdę kogoś na swój pierwszy raz? Jest ktoś chętny. Człuchów pomorskie
U mnie to było tak że sąsiad ze wsi 54 lata robił u nas kafle. Strasznie na moją żonę się napalił. Raz jak miałem wolne ubrany w damskie ciuchy chodziłem po domu, nagle on wchodzi z moją żoną do środka. Zobaczył mnie i nie dał mi uciec na górę się przebrac
ja pierwszy raz po pijaku jakieś 15 lat temu, mam 49l. od tamtej pory kręcą mnie zabawy z facetem, damskie ciuszki, jestem bi pasyw, lubię połykać spermę
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.