Chyba jakoś 13-14 lat

24To ile masz lat?
To aż dziwne, że jeszcze nie uprawiałas seksu, bo po awatarze widać, że jesteś seksowna.
To ja miałam kumulacje. Pierwsze nago, pierwsze mokro, i pierwszy pluszak
Miałam 12 lat, i mieszkaliśmy u, nieobecnych znajomych rodziców, z powodu remontu. Wieczorami wieczorem biegałam, a potem ćwiczenia rozciągające. Okno na przeciwko było zasłonięte, ale w oświetlonym pokoju, za zasłoną, był wyraźny cień. Facet myślał, że go nie widać. To było w pidżamie, ale następnego dnia mnie podkusiło i zrobiłam mu program przed ubraniem,no i poszło
![]()
Pamietam moj pierwszy raz gdy kapalem sie na golasa w rzece. Moze mialem 14 albo 15 latek. Bylem wtedy bardzo podniecony gdy widzialem jak moi koledzy mnie oberwowali.16 lat, pływanie na golasa ze znajomymi w rzece
Ja miałem podobnie, tylko w moim przypadku dziewczyny stały na brzegu i nas obserwowały, a my chłopaki pływaliśmy na golasaPamietam moj pierwszy raz gdy kapalem sie na golasa w rzece. Moze mialem 14 albo 15 latek. Bylem wtedy bardzo podniecony gdy widzialem jak moi koledzy mnie oberwowali.
Ja nie bylem taki smialy w obecnosci dziewczat.Ja miałem podobnie, tylko w moim przypadku dziewczyny stały na brzegu i nas obserwowały, a my chłopaki pływaliśmy na golasa![]()
Byliśmy wszyscy pijani, wracaliśmy z ogniska, była obok rzeka, ktoś rzucił hasło idziemy pływać na waleta, dziewczyny się nie zgodziły i rozebrały się do staników i majtek, a my chłopaki wskoczyliśmy na golasaJa nie bylem taki smialy w obecnosci dziewczat.
W łazi kopalnianej to tam wszyscy chodzą nago oprócz laziennegoJa jakoś w wieku 12-13 lat na łażni kopalnianej, łazienny dla nas dzieciaków uwolnił się od nadmiaru spermy w jądrach.
Baśka miała fajny biust - pewnie to dlatego.pomysł przyszedł szybko a jeszcze szybciej mężczyźni
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Hetero Chce wziąć pierwszy raz w życiu kutasa do ryja 🙏 | Ogłoszenia | 1 | |
| M | Wasz pierwszy raz w trójkę. | Seks | 3 | |
|
|
Pierwszy raz. | Seks | 29 | |
| J | Pierwszy raz w ciemnym miejscu! | Pierwszy raz | 3 | |
| A | Pierwszy raz | Pierwszy raz | 6 |