• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz lodzik bez gumki.

Mężczyzna

Poznaniak9612

Nowicjusz
Cześć. Chciałem się pochwalić moim wczorajszym nowym doświadczeniem :) Otóż udało się pierwszy raz namówić koleżankę na lodzika bez gumki. Poprzednie razy zawsze było w. Wcześniej nie rozumiałem różnicy ale teraz to kompletnie inne doznanie :D Po wczorajszej akcji powtarzałbym to w kółko cały czas. Też tak mieliście za pierwszym razem?
Powiem więcej, teraz to z całego ruchania tylko lodzik mnie interesuje. Jak przechodzimy do akcji to niestety zawodnik odmawia postawienia się w stan gotowości.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Cześć. Chciałem się pochwalić moim wczorajszym nowym doświadczeniem :) Otóż udało się pierwszy raz namówić koleżankę na lodzika bez gumki. Poprzednie razy zawsze było w. Wcześniej nie rozumiałem różnicy ale teraz to kompletnie inne doznanie :D Po wczorajszej akcji powtarzałbym to w kółko cały czas. Też tak mieliście za pierwszym razem?
Powiem więcej, teraz to z całego ruchania tylko lodzik mnie interesuje. Jak przechodzimy do akcji to niestety zawodnik odmawia postawienia się w stan gotowości.
Oj

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Załóż gumę na głowę, będziesz miał wrażenie, że masz założoną gumę będziesz czuł ucisk, zapach gumy itp, pneumatyka, sterowana przecież poprzez CUN zadziała i upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu, ba nawet trzy, gdyby trzeba było szybko pójść na napad.

Rafcio30

Nowicjusz
Ja nie mogę jak można robić loda w gumie to jak bym lizał cipkę na której jest Bałon albo lizaka w papierku ja rozumiem że można i przez loda się czym zarazić ale kurwa jak ktoś nie dba o higienę to sory nie liże nie ssę i tyle

E

energetyczny

Guest
Daj mi partnerkę tobie niech robi loda a ja ją będę dymal

Mężczyzna

otwartynawiele

Cichy Podglądacz
Moja za to od 3 lat wgl się nie chce dać namówić na loda. Były dwie próby ale bardzo krótkie i uprzedzam z góry nie mam problemów z higieną z poprzednimi partnerkami było normalnie a tu słyszę że ma uraz z przeszłości.
Jak sobie z tym poradzić, jak przekonać ?

Mężczyzna

Dyskretny33Lbn

Cichy Podglądacz
Moja za to od 3 lat wgl się nie chce dać namówić na loda. Były dwie próby ale bardzo krótkie i uprzedzam z góry nie mam problemów z higieną z poprzednimi partnerkami było normalnie a tu słyszę że ma uraz z przeszłości.
Jak sobie z tym poradzić, jak przekonać ?
Też tak miałem ale wspólnymi siłami sobie poradziliśmy i teraz przed każdym stosunkiem lodzik jest

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry