• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pierwsze spotkanie z Dziewczyną

Mężczyzna

Normalny2295

Cichy Podglądacz
A więc tak: w Grudniu przez przypadek poznałem pewna dziewczyne z Irlandii przez internet (polke) i do tej pory mamy cały czas kontakt i to dość dobry gadamy piszemy itd. bardzo mi się podoba i trochę się zauroczylem bo nie mogę przestać myśleć o niej, ja jestem w Bl ona w Irlandii, w końcu planujemy się spotkać , w lipcu mam do niej polecieć na weekend i zobaczyć jak to będzie i czy się sobie spodobamy itd.

I teraz problem: boje się jak to będzie w tych sprawach, Ja 26 lat, seks jakieś 6 razy w życiu w tym 3 razy po pijaku. I ostatni raz 3 lata temu.

Ona 24 lata, miała chłopaka od 19 do 23 lat , rozstali się z pół roku temu

Wcześniej była w pracy w Ameryce przez 3 miesiące i zdarzyła mieć faceta przez miesiąc,

Więc wydaje mi się że jak ona przez 5 lat pewnie regularnie uprawia seks to ja jej nie podołam , w sumie problem to mój penis który ma 14cm jakieś i jest średnio gruby ,.. jak pomyślę że jej chłopak mógł mieć 18cm np, to ja jej nie sprawie przyjemności i pewnie się spuszcze szybko,,,, mieszane mam uczucia i chodzą mnie myśli czy nie zakończyć tego ale wyjdę na ciotę strasznego bo już z 5 miesięcy się znamy i powtarzałem jest że chce coś z nią itd, boje się wyśmiania, ona jest pewna siebie itd. do tego nie jest jakoś szczupła , normalna z minimalnie większym tyłkiem ,.

Mężczyzna

martb

Podrywacz
primo - nie pij z nią..
bo się zbłaźnisz i palniesz głupotę a potem ona cię palnie w twarz - bedzie bolało
secundo - skąd wiesz ze jej chłopak miał 18 cm?? mógł mieć 10 ale potrafił inaczej to była zadowolona
nie dywaguj co było kiedyś, to już było, i nie wróci
tertio - skąd taka myśl że nie podołasz??
już na samym poczatku się skreślasz, stawiasz na przegranej pozycji, dołujesz siebie samegi - typowe fatalistyczne podejście kogoś z bardzo niską samooceną
jak masz zamiar być zwyciężcą musisz być pewny siebie - inaczej będziesz w czarnej d.......ziurze
sam chcesz się przed nią ośmieszyć - więc albo walczysz - albo zrezygnuj
PS - wielkośc nie ma znaczenia

Mężczyzna

vie

Cichy Podglądacz
Zdecydowanie mogę potwierdzić Jedyne czego nie lubią kobiety to faceta D….py Wiec jeśli myślisz o sobie - we ja nie, chyba nie dam rady, jestem kiepski -to rzeczywiście lepiej od razu pokaz jej że jesteś do niczego i zrezygnuj, niż masz jej stwarzać taka jazdę gdy już Ciebie pozna osobiście Tak chyba jednak jesteś du….pa i daruj sobie bo szkoda jej.

FabianOlo

Cichy Podglądacz
Twoje obawy są zrozumiałe, ale to trochę dlatego że podchodzisz do sexu jak do jakiegoś egzaminu... sex to nie zawody - kto wpadnie lepiej. Sex to zabawa, gra zmysłów i emocji. Zasłoń jej oczy, żeby jej wzrok Cię nie peszył, a ona bardziej mogła się skupić na doznaniach. Delektuj się jej całym ciałem, badaj reakcje na dotyk, pocałunki i muskanie języczkiem. Krąż obok części intymnych, ale się na nich za bardzo nie skupiaj - to zostaw na później. Sam mechaniczny sex zostaw na koniec, jak już podniecenie sięgnie zenitu - dopiero wtedy uwolnij zwierzę, które w Tobie drzemie. 😉
To taka przykładowa ,,droga", ale gier i zabaw jest wiele... ograniczeniem jedynie fantazja 😉

Martb dobrze Ci podpowiada - jeden lub dwa drinki na zwiększenie odwagi nie zaszkodzi, ale nadmiar alkoholu nie jest wskazany.
Jednak z jednym się nie zgadzam - nigdy się nie poddawaj! Więcej wiary i odwagi! Pamiętaj, że to Wasze chwile i nie rezygnuj z niczego - lepiej żałować że się coś zrobiło, niż później żałować, że miało się okazję i nic się nie zrobiło.
Bądź sobą i jej też na to pozwól... albo się wzajemnie zaakceptujecie, albo każdy pójdzie w swoją stronę. Nigdy nie zakładaj maski, bo to droga do Twojej porażki.

Mężczyzna

edson90

Seks Praktykant
Jedz na luzie, spotkaj sie i ciesz chwila. Lipa bedzie wtedy jak usiadzie obok Ciebie i zaczna sie czarne myśli odnośnie Twojej dyspozycji jak wylądujecie w łóżku. No stress chłopaku!

Mężczyzna

martb

Podrywacz
Powiem ci tak
Nie jestem pieknisiem, morda skrzywiona wszelakimi melanzami genetycznymi, sprzecik tez nie z gornej polki tylko w promocji podarowany
A jednak mam w sobie geny wojownika i nigdy sie nie poddawalem
I podchodzilem do kobiet ZAWSZE pewny zwyciestwa
Nawet jak ponioslem porazke to przyjmowalem to z usmiechem, wedle zasady: nie ty to inna
Bierz wszystko naluzie, bez stresu
Wygrasz pewnoscia siebie