• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierścien

Mężczyzna

S0nia

Nowicjusz
Ja czasami używam jak bawię się solo. Mam wyłącznie silikonowe więc o innych się nie wypowiem. Z pierścieniem erekcja jest większa, kutasek mocniej ukrwiony, bardziej żylasty. Czy pomaga utrzymać dłużej erekcję, to nie wiem, bo nie jest wskazane zbyt długie trzymanie pierścienia. Myślę, że15 minut zabawy z pierścieniem to u mnie był max, chociaż z zegarkiem w ręku nie mierzyłem.
Mam wrażenie też że z pierścieniem kutasek jest bardziej czuły ale to może tylko moje takie subiektywne odczucie.

Mężczyzna

Mickymouse

Seks Praktykant
Kiedyś kupiłem na spróbowanie
Sprawił że penis był bardziej żylasty
I wizualnie wyglądał jeszcze lepiej
Co do długości erekcji to nie wiem bo nie miałem z tym nigdy problemów

Mężczyzna

dontukanos

Cichy Podglądacz
Kiedyś gumka mi pękła i się zwinęła dosyć ciasno tak jak pierścień. I to prawda penis jest bardziej pompowany krwią, widać na nim żyły, jest większy i twardy. Jednocześnie miałem o wiele większą kontrolę nad sobą. Kiedy zamierzałem już kończyć wystarczy że wyjąłem (na 30 sekund) i zabawa zaczynała się od początku. Jeżeli chodzi o mnie to fajny do zabawy na cały wieczór, a nie pojedynczy numerek. Oczywiście co jakiś czas musisz gość ściągnąć i dać odpocząć penisowi, jak jest zbyt długo nałożony i cały czas się bawisz to zaczynasz odczuwać ból.