• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierścien na penisa

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Nie było wzmianki o tym ile razy można go użyć. To kawałek silikonu (mało rozciągliwego) więc będę go używał dopóki nie pęknie. Spostrzeżenia odnośnie wielkości i twardości penisa są nie tylko moje ale i partnerki. Link ze zdjęciem który wrzuciłem jest tylko przykładowy aby było wiadomo o co chodzi. Niestety nie pamiętam gdzie kupiłem mój. Pozdro.
Dzięki za info, lubimy oboje takie drobne urozmaicenia w łóżku, a ten pierścien niedrogi i ciekawie się zapowiada.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Za chwilę będę go testował, ciekawy jestem jak będzie się go zakładało - ale mam nadzieję ze się uda i spełni swoją rolę ;)))

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
No dobra, pierwsze użycie za mną 😁 założenie tego trójkątnego nie jest proste, ale wrażenia fajne 😁 Zobaczymy jak kolejne użycia 😁

Mężczyzna

Cipeczka12

Podrywacz
Testowałem Ostatnio Te Od Durexa Na Jajach 💁 Takie Same Wymiary Co Z OxBalls. Trochę Mocniejsze, Ale WyGodne 😗👌

Na Penisa Nie Polecam 😆

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Dziś kolejne użycie i zdecydowanie już to sprawniej poszło i jaja fajnie się w tym ułożyły i wytrysk był jakby ciut mocniejszy 😁