• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Piekne duze pośladki kobiety

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Witam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądania:) Jak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
Ja również uwielbiam krągłą dupę i taką właśnie ma moja żona.Uwielbiam jak mam za co złapać i w co dać klapsa 😁A już w szczególności uwalniam widok falujących pośladków jak żonka mi się wypina i biorę ją na pieska 😁

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Uwielbiam tak takie krągłe dupska 😁I właśnie moja żonka taką ma.Uwielbiam dawać jej w dupsko klapsy i czuć pod rekama jak cała dupa faluje.A najbardziej to już jak mi wypnie dupsko i posówam ją na pieska.Wtedy rozchylam jej na maksa poślady trzymam je tak rozchylone rękoma i patrzę z góry jak mój kutas wchodzi i w wychodzi w jej cipę.Obędnt widok.

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
Witam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądania:) Jak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
ja tam zaś wolę jędrny mniejszy ale krągły tyłek, pupę, moim ulubionym typek kobiety jest taka właśnie typem fit trochę