To prawda , też się takich kobietach lubujęZawsze od zawsze podniecały mnie kształty na wzór latynoski, szerokie biodra, duże piersi.
Kompletnie nie podniecają mnie chude dziewczyny, które nie mają ani tyłka ani cyców
Duże nieproporcjonalne pośladki nie przemawiają do mnie.Witam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądaniaJak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
Ruchales coś kiedyś?Witam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądaniaJak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
Bogate masz słownictwo, brawo . Pewnie podobne doświadczenie masz w tak zwanym przez Ciebie "ruchaniu "Ruchales coś kiedyś?
Możesz mi wytłumaczyć co twój wpis ma wspólnego z tematem posta?Ruchales coś kiedyś?
Sądziłem, że te usportowione nie są duże. Duże, usportowione to chyba u kulomiotekTeraz wrócił kult pośladków. Kilka lat temu zwracało się uwagę tylko na eksponowany, duży biust a teraz, z racji usportowienia społeczeństwa (siłownie, kult seksu) pośladki także weszły mocno do gry.
kwestia percepcjiSądziłem, że te usportowione nie są duże. Duże, usportowione to chyba u kulomiotek![]()
Nad zgrabną pupą można popracować w sposób naturalny. Z biustem jest dużo ciężejOwszem,zgrabne,twarde,mocno osadzone pośladki wzbudzają moje zainteresowanie,oczywiście w zależności do kogo należą
Kobiety chyba też przywiązują dużą wagę. Osobiście znam takie,które bardziej cenią zgrabną pupę nad zgrabny biust.
Mam tak samo. Duże,krągłe pupy niesamowicie na mnie działają.Witam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądaniaJak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
Jest nas dużo więcejWitam , czy macie podobnie jak ja ? Odkąd pamiętam, zachwycam się dużymi zaokrąglonymi pośladkami. Wprost uwielbiam ten kształt , piękna kobieca pupa wprawia mnie w najwyższy stan pożądaniaJak jest u Was i jak na ten temat zaopatrują się nasze Panie ?
A co, koleżanka pyta?A co maja zrobić panie z malymi pupami?![]()
Z pewnością znajdzie się równie wielu amatorów małych pup, proszę się nie zamartwiać. Kobiece piękno i urok mają różne oblicza. I pupyA co maja zrobić panie z malymi pupami?![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
F | Witam wszystkie piekne panie | Ogłoszenia | 0 | |
M | Duze sutki | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Mam fantazję o tym, jak jakiś facet dyma mnie w pośladki i w uda | Fantazje erotyczne | 5 | |
M | Owłosione pośladki - golić czy nie? | Porady seksualne | 11 |