Druga i trzecia jest również w postaci opowiadańCzekamy na drugą część w postaci filmu![]()

Druga i trzecia jest również w postaci opowiadańCzekamy na drugą część w postaci filmu![]()
Trzeba te opowiadanie przenieś na ekranDruga i trzecia jest również w postaci opowiadań![]()
Mogę nagrywać, tylko nie płacę aktoromTrzeba te opowiadanie przenieś na ekran![]()
Ciężko jest płacić samej sobieMogę nagrywać, tylko nie płacę aktorom![]()
Nie jestem aktorkąCiężko jest płacić samej sobie![]()
A kto Ci zabrania żeby zostać?Nie jestem aktorką![]()
Moje poczucie przyzwoitościA kto Ci zabrania żeby zostać?
Dobra, proszę mi tutaj nie spamować pod moim dziełemA ono dawno już nie uciekło?![]()
Podbijam wątek, żeby był na samej górzeDobra, proszę mi tutaj nie spamować pod moim dziełem![]()
Co rozumiesz że takie klimaty są tobie bliskie?Czekam na kolejną część
Te piekielne klimaty są bardzo mi bliskie, super! 🫶
Musiałam jeszcze raz przeczytać opowiadanie, bo trochę czasu minęło, ale robiłam to z nieukrywaną radościąCo rozumiesz że takie klimaty są tobie bliskie?![]()
Czyli byłaś już kiedyś obserwowana ?Musiałam jeszcze raz przeczytać opowiadanie, bo trochę czasu minęło, ale robiłam to z nieukrywaną radością
Odpowiadając: testowanie granic mojego mężczyzny, to jak zawłaszcza mnie mówiąc, że należę do niego, a i nigdy nie miałam nic przeciwko widowni![]()
W taki sposób nie, ale w trakcie seksu grupowego się zdarzyło.Czyli byłaś już kiedyś obserwowana ?jakie już wykorzystała pomysly na przesuwanie jego granic ?
![]()
To dużo osób było przy seksie grupowym ?W taki sposób nie, ale w trakcie seksu grupowego się zdarzyło.
Moją misją życiową jest przesuwanie jego granic, a jego misją chyba przesuwanie moichale szczegóły muszę zachować dla siebie
![]()
Różnie, u mnie najwięcej 5, ale to nie temat o mnie, a o niesamowitym dziele literackim @kaamiTo dużo osób było przy seksie grupowym ?![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Piekielna namiętność cz. 3 | Opowiadania erotyczne | 15 | |
|
|
Piekielna namiętność cz. 2 | Opowiadania erotyczne | 11 | |
| A | Miłość i namiętność | Opowiadania erotyczne | 0 |