• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Piekielna namiętność

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Co rozumiesz że takie klimaty są tobie bliskie?:)
Musiałam jeszcze raz przeczytać opowiadanie, bo trochę czasu minęło, ale robiłam to z nieukrywaną radością ;)

Odpowiadając: testowanie granic mojego mężczyzny, to jak zawłaszcza mnie mówiąc, że należę do niego, a i nigdy nie miałam nic przeciwko widowni ;)

Mężczyzna

rafalinski

Nowicjusz
Musiałam jeszcze raz przeczytać opowiadanie, bo trochę czasu minęło, ale robiłam to z nieukrywaną radością ;)

Odpowiadając: testowanie granic mojego mężczyzny, to jak zawłaszcza mnie mówiąc, że należę do niego, a i nigdy nie miałam nic przeciwko widowni ;)
Czyli byłaś już kiedyś obserwowana ?:) jakie już wykorzystała pomysly na przesuwanie jego granic ?:)

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Czyli byłaś już kiedyś obserwowana ?:) jakie już wykorzystała pomysly na przesuwanie jego granic ?:)
W taki sposób nie, ale w trakcie seksu grupowego się zdarzyło.

Moją misją życiową jest przesuwanie jego granic, a jego misją chyba przesuwanie moich :ROFLMAO: ale szczegóły muszę zachować dla siebie ;)

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Dzięki, dzięki 🥰😁

tenor.gif