• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Picie spermy

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
JAk mam ochotę to tryskam do kubeczka i zamrażam na sesje na potem :)
Pokazałem kiedyś mojej żonce filmy z bukkake. Później jeszcze pokazałem jej moją ulubioną Britny jak wypija 20 ładunków zamrożonych. Stwierdziła, że nie za bardzo lubi do buzi ( chociaż czasem się jej zdarzyło) a tak dużo to już na pewno by nie dała rady. Powiedziałem jej że mnie to mocno kręci jak kobieta ma pełne usta. Na jednym z wyjazdów jak dużo rozmawialiśmy to powiedziałem, że chciałbym spróbować jak to jest na sobie ale z własną sperma. Stwierdziła " no to spróbuj ", no to mówię, że z jednego wytrysku to za mało i chciałbym spróbować większej ilości. Na to moja żona mówi żebym sobie uzbierał. Powiedziała, żebym sobie włożył pojemnik do pierwszej szuflady w zamrażalniku bo tam nikt nie zagląda. Od tamtej pory co jakiś czas sobie mrożę tak do 10 wytrysków. Jak mam odpowiedni nastrój to wyciągam i kiedy mamy upojny wieczór to albo razem się tym częstujemy (rozmrożona jakoś jest dla mojej żony łatwiejsza do połkniecia) albo jak ona nie ma ochoty to ja się tym delektuję a ona patrzy jak mnie to podnieca.

Mężczyzna

eksperymentator

Biegły Uwodziciel
Niestety moja nie chce :( Ale jest ok jak sobie zwalę przy niej przebrany w damskie ciuszki więc to jest i tak spoko :)
Niedawno zrobiłem mojej niespodziankę. Na wieczór do łóżka pokroiłem truskawki na ćwiartki, rozmroziło fajną porcję z 8 wystrzałów. Założyłem jej opaskę na oczy i dawałem jej truskawki oblane rozmrożone spermą. Sam też jadłem i całowaliśmy się przy tym. Zapytałem czy może być taki deser. Powiedziała, ze fajny i tak może próbować. Staram się ją małymi kroczkami oswajać z moją spermą (bo do buzi wzięła finał może z 6 razy w życiu tak bezpośrednio). W porównaniu z innymi to my obaj i tak mamy fajnie bo możemy spełniać nasze fetysze i to otwarcie ( nawet mi powiedziała, że mogę sobie ubrać jej sukienkę albo spódniczkę- w sumie tak mnie podpuszcza czasem jak by się jej podobalo jak się tak ubiorę). Jak czasami słyszę w gronie znajomych jak nudne i nietolerancyjne są niektóre żony to dziękuję Bogu za swoją, ktora może nie wszystko spełnia na co mam ochotę z jej strony ale za to mi prawie na wszystko pozwala i czasem coś od siebie wymyśli.