• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pewne sex-randki

R

Randomowynick123

Guest
Wypowiadam się z punktu widzenia kobiety, tinder, badoo, inne portale, zawsze jest duży spam wiadomości od facetów i większość wiadomości nawet się nie czyta tylko hurtowo usuwa bo nie jesteś w stanie ich przeczytać. Nie wiem jak to wygląda w sumie od strony mężczyzn, atrakcyjni pewnie mają podobnie
Tak, nawet brzydka laska ma pierdyliard wiadomości. I może mieć sporo par. Z drugiej strony, przeciętny facet będzie się cieszył jak w ciągu roku będzie miał tyle par ile laska w dzień xD Szanse ma tylko jakieś maks 5% najbardziej atrakcyjnych facetów, reszta nie ma czego szukać.

Mężczyzna

NAŁÓG

Cichy Podglądacz
Bardzo ciekawy temat :) ale...

Chyba nie ma takich portali, nic nie jest pewne... ewentualnie za kasę to "w miarę" pewne bo i tak różnie może się zdarzyć :) a (nie chwaląc się, bo nie ma czym) używam takich portali od jakichś 10-15 lat. I też nastawiałem się na takie typu: Datezone, Erodate, Zbiornik i inne... Wydawało mi się, że właśnie tam (typowe seks portale, bez szukania miłości raczej) będzie najciekawiej, ale nie do końca... Potwierdzam słowa moich przedmówców, że dużo tam pań szukających €. Potwierdzam też słowa przedmówczyń - o jakości i ilości wiadomości mężczyzn do kobiet... Spotykałem się z różnych portali (obecnie od kilku lat jestem w związku i nie zdradziłem - póki co przynajmniej) i ku mojemu zaskoczeniu, chyba naprawdę Tinder najlepiej wypadał w seks randkach. Broniłem się przed nim, bo nigdy nie chciałem portalu, gdzie konieczny jest numer telefonu, ale w końcu się skusiłem i muszę przyznać, że było to ciekawe doświadczenie :)