• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Petting podczas snu, jakie odczucia?

just_Jim_87

Cichy Podglądacz
witam
chodzi mi po glowie wlasnie petting podczas snu
ze partnerka spi a ja robie jej dobrze paluszkami (oczywiscie za jej zgoda) czy ktos czegos takiego probowal ? jakie doznania ma wtedy partnerka ? czy poprostu nic nie czuje...

(w druga strone chyba by nie wyszlo bo "maly" tez wtedy "spi" :p

ps. nie chodzi mi tu o jakies ciagle takie zabawy czy cos (bo to moze podchodzic pod jakies dewiacje seksualne) ale tylko ciekawosc czy partnerka cos moze odczowac w takiej chwili...

ruth

Seks Praktykant
Ja to chyba bym nic nie czuła... Jak mój Partner budzi mnie rano w jakiś czuły sposób to praktycznie chce mi sie dalej spać i dostaje poduszką albo coś w tym stylu :) :]

Słonko11

Nowicjusz
pozwole sobie na małą dygresje :lol: Mężczyźni nie mają nic przeciwko takiemu eksperymentowi wręcz wykazują pełna gotowość do działania.Kobietki chyba bardziej cenią sen :) Ja nie lubię takich pobudek w środku nocy.Ale ja nie jestem głosem każdego, więc możesz zapytać Twojej Dziewczyny czy miałaby coś rzeciwko i spróbować!Powodzenia!

Bliss

Cichy Podglądacz
Re: petting podczas snu, jakie odczucia ?

Lubię to, nawet bardzo :) Tzn w moim związku istnieje problem a mianowicie iż mój partner ma bardzo mocny sen, więc to raczej ja go budzę pieszczotami w trakcie których budzi się, uśmiecha i zaczyna pieścić mnie :) I takim sposobem przed wstanięciem z łóżka jesteśmy już tak wyczerpani (bo czasami na samych pieszczotach się nie kończy...) że resztę dnia spędzilibysmy najchętniej w łóżku (co jest niestety nie do wykonania, narazie) :roll:
Dla mnie jest to jaknajbardziej przyjemne bo prawdą jest że chciałabym spędzać z nim jaknajwięcej czasu, bo nie widujemy się codziennie, a cała noc spędzona razem zdarza się rzadko więc chłonę każdy jego dotyk, nawet jeśli jest to po trudno przespanej nocy (w to z racji raczej nie dwuosobowego łóżka) :)

just_Jim_87 napisał:
(w druga strone chyba by nie wyszlo bo "maly" tez wtedy "spi" :p
Mylisz się. Wielu mężczyzn budząc się jest w stanie erekcji, więc z tym spaniem to nie jest tak do końca. Życzę Ci żeby Cię w taki sposób kiedyś partnerka obudziła :) Widząc jak mój mężczyzna otwiera oczy i się nieziemsko uśmiecha wiem że jest w niebie :)

just_Jim_87 napisał:
ps. nie chodzi mi tu o jakies ciagle takie zabawy czy cos (bo to moze podchodzic pod jakies dewiacje seksualne) ale tylko ciekawosc czy partnerka cos moze odczowac w takiej chwili...

Dewiacje seksualne? To że się pieścisz z partnerką uważasz za dewiacje? Wierz mi nie ma w tym nic zdrożnego, to po prostu chęć dużej bliskośći i na dzień dobry, że sie tak wyraże, zaserwowanie dużej przyjemności :roll:

Buasheii

Nowicjusz
ruth napisał:
Ja to chyba bym nic nie czuła... Jak mój Partner budzi mnie rano w jakiś czuły sposób to praktycznie chce mi sie dalej spać i dostaje poduszką albo coś w tym stylu :) :]

to fakt :p

ale ja bym się nie obraźlił ;)

poison-flower

Seks Praktykant
hmmm... ja jak miałam okazję spedzić 2 noce z moim ukochanym, i budzić go w nocu :) to...
rano nazwał mnie niewyrztną nimfomanką i że ma mnie dosyć. :? a taka się starałam :p

ruth

Seks Praktykant
Poison-flower - ja sie czasem dobieram do Ukochanego a on... zasypia :( i to dość wcześnie jak dla mnie :( i wtedy nie ma mowy o zabawie... z kolei rano wstaje wcześniej a ja wtedy jestem zaspana :( i czasem mi mówi, że jakaś niewyżyta jestem ;P a może to on się starzeje... hihi

Buasheii

Nowicjusz
obgadują mnie :p

hmm bo ja wcześniej chodzę spoac i wczesniej wstaje :p nie lubie spać do późna... ale możesz mnie kochanie tak w nocy budzić :p

kasiabf

Cichy Podglądacz
dzisiaj tak "budzilam" ukochanego. Faktycznie jego "maly" spal i nie mial takich rozmiarow w jakich zazwyczaj mam go okazje ogladac, ale to tez bylo fajne :). Przede wszystkim moja fatnazja pracowala i sie podniecila, tak ze gdy on otworzyl oczy i zobaczyl mnie w takim stanie to doslownie w oczach jego pan penis zrobil sie duzy :)....bylo cudnie.

nurek88

Nowicjusz
poison-flower napisał:
hmmm... ja jak miałam okazję spedzić 2 noce z moim ukochanym, i budzić go w nocu :) to...
rano nazwał mnie niewyrztną nimfomanką i że ma mnie dosyć. :? a taka się starałam :p

Taak :p nimfomanko bobudka w srodku noc :p ale moze byc :D

Grusza

Nowicjusz
My z Misiem bardzo lubimy się w ten sposób zaskakiwać. Dodatkowo uwielbiam obserwować go jak śpi, jakie robi wtedy miny, głaskać go...ale przede wszystkim patrzeć. Potem najcześciej mam sny erotyczne z jego udziałem, o których sobie następnego dnia rozmawiamy. I właśnie podczas jednej z takich rozmów okazało się, że on robi dokładnie to samo (tzn. też przygląda się mi jak śpię i intensywnie myśli...). Dlatego najczęściej kochamy się rano, po całonocnych pieszczotach, czułościach i fantazjach.

Em_Jotka

Cichy Podglądacz
Ostatnio mój chłopak, wpadl na genialny pomysl i zrobil mi minetke na śpiocha. Dziwne, dowiedzialam sie no tym dopiero rano kiedy sie przebudzilam, powiedzial mi to a ja cos burknęlam i polozylam sie dalej spac.
Mówił, ze z seksu na spiocha i tak nic by nie wyszlo, poniewaz mialam suchutko i spalam tak twardo,ze nawet nie drgnelam.
No popilam ciut, poczulam poduszke i od razu spalam.
Chlopak choc troszke sobie cisnienie zbil :D