• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

perwersja rozjechane pusie aniszczone odbyty

Status
Zamknięty.

Donalen

Cichy Podglądacz
Rozjechana nieźle :) Choć osobiscie uważam że rozepchany anal jest fajny, ***** już niekoniecznie :p Ale co kto lubi, rodzić chociaż będzie jej prościej xd

Edit. Kto inteligentny wymyślił cenzurę pewnych słów na forum o tematyce seksualnej, to ja nie rozumie

G

gatentud

Guest
Ale rozje.bane a ta z czarnym dydolem to już wg. Mnie to nie kręci wręcz obrzydza

A

Anika

Guest
Gdzieś mi ten temat mignął kiedyś, ale z racji ówczesnego braku czasu jakimś cudem mu się upiekło.

(Oficjalnie) przykro mi autorze, jednak moim zdaniem pewien poziom estetyki należy zachować a ten temat jest pod dopuszczalną kreską i jedyne co powoduje to oczościsk. Cipki, pupcie, słoneczka są ok, ale wszystko w granicach dobrego smaku a tu go ani za grosz.

Temat decyzją moderatora znika z działu fotkowego, podobnie jak zdjęcia w nim umieszczone.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry