• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Perfumy z feromonami na kobiety

Mężczyzna

bekac

Cichy Podglądacz
Panowie sam nie narzekam na powodzenie ale ciekawi mnie jakie działanie na kobiety mogą mieć perfumy z feromonami? Planuję sobie kupić jakies dobre ale nie jestem jakiś doświadczony w tej kwestii i po prostu ciekawi mnie co i jak. Jakie dawki używacie i może jakich stosujecie? Podejrzewam,ze działanie mozę być tutaj 50 na 50 bo może zadziałac placebo jak również mogą mieć środki. No i jak wybrac odpowiednie tak aby nie dać nabić się w butelkę i aby kupic sobie takie aby dzialały?

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Jeśli wygladasz jak menel i nie umiesz przyciągnąć kobiety rozmową to nawet jak sie w tym wykąpiesz to tylko ślepa i bez powonienia zostanie. Dawkę musisz dobrać bo za dużo działa odstraszająco. Traktuj to jako dodatek a nie główną broń

Mężczyzna

azeronian

Cichy Podglądacz
Podnoszą pewność siebie, to fakt bo ogólnie czujesz się o wiele bardziej atrakcyjny ale to nie wszystko. Bo jeśli kupisz sobie jakieś porządne feromony to rzeczywiście możesz tutaj liczyć na większe zaintersowanie kobiet. Na pewno nie polecam tutaj oszczędzać i kupować sobie albo tanich feromonów z allegro albo tym bardziej próbek. Bo działanie feromonów tak naprawdę można przetestować i sprawdzić w trakcie dłuższego ich używania. Lepiej na początku kupić sobie większy flakon tak abyś był w stanie dobrać do siebie odpowiednią dawkę i dopasował ich ilość. W sensie tak aby nie przesadzić i za bardzo nie cuchnąć bo w przypadku tych lepszych feromonów stężenie jest mocne i można dać zbyt dużo. Polecam na początek Pheromone essence. Trochę tego do tej pory wypróbowałem i te moim zdaniem są najlepsze. Na początek daj dwie trzy krople w okolice uszu albo na nadgarstki. Potem możesz albo zmniejszac albo zwiekszać dawkę.

Mężczyzna

bekac

Cichy Podglądacz
Dzięki za radę, ogólnie czytałem sobie o nich tak więc je zamawiam! A i czy ma znaczenie czy używam feromoonów w zamkniętych czy otwartych pomieszczeniach? Czy ma to wpływ na ich działanie?

Mężczyzna

azeronian

Cichy Podglądacz
Nie ma żadnego. Sam używam ich z rana jak wychodzę do roboty bo od razu wiekszość osob w pracy ma lepsze nastawienie (podobnie jak klienci).Do klubu rzecz jasna również. Czasami podbijam je również dodatkowym zapachem.Love Desire przykładowo. Trzeba jednak tutaj wziąc pod uwagę, ze zarówno pheromone essence jak i love desire maja w sobie feromony tak wiec dawkę się zmniejsza o połowę w przypadku pierwszego i drugiego.