• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pełne jądra

Mężczyzna

Randomguy

Cichy Podglądacz
Cześć panowie,
Mam pytanie, czy jak długo nie uprawiacie seksu albo ulżycie sobie ręką to bolą was jaja od ilości spermy? Bo zauważyłem u siebie, że jak przez dłuższy czas nie zwalę to zaczynają mnie boleć, nie jakoś mocno, ale dają o sobie znać.

D

dessi1979

Guest
Siła sugestii. 😂 Ejakulat zgromadzony w jadrach ulega naturalnemu wchłonięciu.😛

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Cześć panowie,
Mam pytanie, czy jak długo nie uprawiacie seksu albo ulżycie sobie ręką to bolą was jaja od ilości spermy? Bo zauważyłem u siebie, że jak przez dłuższy czas nie zwalę to zaczynają mnie boleć, nie jakoś mocno, ale dają o sobie znać.
Dlatego właśnie staram się nie dopuszczać do takiego stanu... :)

Mężczyzna

kolarz123

Seks Praktykant
Ja tak miałem gdy moja pierwsza dziewczyna się ze mną miziała ale jeszcze miała opory, żeby mi zrobić dobrze :p. Odczuwałem ból i dało się wymacać palcami, że mam napuchnięty nasieniowód. Przechodziło mi oczywiście jak już zostałem sam ze swoją ręką :p

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Czyżby kolejny, który myśli, że sperma powstaje w jądrach i jak miesiąc nie ma wtrysku to w nich zbiera się ogromny ładunek? ?

Halred

Erotoman
A co ma jedno do drugiego? Serio mozna bedac doroslym nie miec wiedzy na poziomie wczesnej podstawowki i sadzic, ze sperma jest w jadrach?