• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pegging - jakie macie doświadczenia

Mężczyzna

Ciekawy doświadczeń

Seks Praktykant
Probowałem czasem z żoną ale to musi byc ochota ostatnio w ogole nie bylo ochoty na analne zabawy, ale moze teraz wiecej czasu bedzie to sie pobawimy:) Tylko trzeba wszystko od nowa zaczynać...

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Nie mam doświadczeń osobistych.
Ale mam doświadczenie na polu poznawczym. coraz więcej koleżanek pisze o "ruchaniu" facetów
Jest to cenna informacja

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Nie rozumiemy sie w dalszym ciągu. One mówią, ze "ruchają" faceta lub wyrażają taką chęć mając na myśli zbliżenie z mężczyzną.
Nie chce mi się cytować. Ostatnio jest tego coraz więcej:)
To tylko moje spostrzeżenie, dla mnie ciekawe, bo obserwuje zmiany w mentalności kobiet

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Nie rozumiemy sie w dalszym ciągu. One mówią, ze "ruchają" faceta lub wyrażają taką chęć mając na myśli zbliżenie z mężczyzną.
Nie chce mi się cytować. Ostatnio jest tego coraz więcej:)
To tylko moje spostrzeżenie, dla mnie ciekawe, bo obserwuje zmiany w mentalności kobiet
I co ciekawego zaobserwowałeś?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
Uzewnętrznianie postaw i pewnego rodzaju otwartość.
Może to być szokujące, ale jest przynajmniej autentyczne:)
Jest to zerwanie z dotychczasowymi standardami. Być może narzuconymi kulturowo?
No weź, a chciałam przyśmieszkować żebyś się zaczął oglądać za siebie na ulicy

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Miałem tak kilka lat, ale zmieniłem robotę i mi przeszło po kolejnych kilku:ROFLMAO::ROFLMAO:
Nie, nie kradłem:LOL: OK, dzięki Kaami wychodzę z offa bo mi doj...ą;)
A w temacie się nie utrzymamy,Ty masz bezkarność, a na mnie mają kontrakt:ROFLMAO:
Na wszelki wypadek w temacie : nie brałem w dupę, brałem po dupie:D

Ostatnia edycja: