• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

śląskie Partnerka do klubu dla swingersów

sqbaniec13

Cichy Podglądacz
Jestem nowy na forum, więc po pierwsze cześć :)
Ostatnio po raz pierwszy byłem w klubie dla swingersów. Bardzo mi się to spodobało, ale niestety byłem sam, a wydaje mi się, że w parze zabawa byłaby lepsza. Szukam dziewczyny, która chciałaby się wybrać do takiego miejsca, a sama się wstydzi, boi, czy też po prostu nie ma z kim. Ja jestem oczywiście początkujący w tych tematach, więc możemy razem odkrywać świat seksu w tej formie, lub jeśli masz większe doświadczenie to możesz mnie wprowadzić :) Oczywiście chętnie wcześniej się wybiorę na jakąś kawkę zapoznawczą :) Jeśli o mnie chodzi, to mam 26 lat, pochodzę z Częstochowy, więc najlepiej jakbyś była ze śląska lub okolic, ale jestem mobilny, więc raczej się dogadamy. Nie musi to być też relacja czysto seksualna. Być może "friends with benefits", a może coś więcej? Kto wie :) Aha, oczywiście mogę zapłacić za imprezę itd, ale nie jest to oferta sponsoringu. Bardziej zależy mi na wspólnym rozwijaniu tego "hobby" ;) Zapraszam do kontaktu na pw :)