• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Partner nie chce uprawiać ze mna seksu

Status
Zamknięty.

XXXLO

Cichy Podglądacz
Witam. Mam mały problem z partnerem, który od miesiaca nie uprawia ze mna sex-u. Nie wiem co mam o tym myslec a przychodza mi do głowy rozne rzeczy. Na pewno nie jestem brzydka kobieta i nie wiem w czym problem. A moze on ma kogos - ale jak go zapytałam zaprzeczył?

Radzik

Cichy Podglądacz
A że tak spytam.. co jaki okres czasu wczesniej uprawialiscie seks? ze miesiac to juz dluga przerwa.. Może Ty mu to zaproponuj? zachęć go w jakiś sposób ;> to działa na facetów ;) Moze on wlasnie na to czeka.. jakas chec z Twojej strony czy coś ;)

mara

Seks Praktykant
No skoro takie coś się dzieje w Waszym małżeństwie to bardzo źle i może to świadczyć o niedobrych rzeczach które mogą się właśnie teraz dziać. Jestem wtęcz przekonany, że myślisz o tym co dzień, jak idziesz spać i kładziesz się spać.. Skoro zdecydowałaś się sięgnąć po radę tutaj, uważam, że powinnaś ustalić pewne priorytety swoich działań. Powinnaś się dowiedzieć więcej o życiu swojego męża, aby eliminować swoje przypuszczenia. Równorzędnie powinniście szczerze porozmawiać, wyjaśnić sobie dlaczego tak się dzieje. Życzę powodzenia :)

Polihymnia

Biegły Uwodziciel
Mara, to chyba nie jest małżeństwo... :)
Nie wiem, czy na forum można otrzymać odpowiedź na takie pytanie... Trzeba po prostu porozmawiać z partnerem... :)

Szarka

Erotoman
ok, skoro pisze mężatka - to ja jako mężatka odpowiem :) Słuchaj, u nas bywało podobnie i był to wynik przemęczenia i stresu męża z powodu
pracy i jego choroby, która trwa już 3 rok.

Faceci na początku związku i przez pierwsze lata są aktywni, a potem niektórzy nie mają już aż tak wielkich potrzeb, bardzo podobnie jest z kobietami. Nie koniecznie musi to oznaczać zdradę.

Kiedy mnie dręczyły podobne pytania, zapytałam wprost męża - odpowiedział mi,ze ma bardzo stresujący okres w pracy i że wraca naprawdę batrdzo zmęczony. Potrem się sytuacja zmieniła on był nader aktywny , a ja przez pół roku nie miałam ochoty na sex, pomyśl sobie, co mąż mógł sobie pomyśleć ?

Zresztą powtarzam jeszczre raz, że z upływem czasu w długoletnim związku wszystko się zmienia, co absolutnie nie oznacza, że to jest złe !!! to poprostu kolejny etap życia.

ParadoX

Cichy Podglądacz
cały abarast w tym aby oboje chciala naraz :D

:lol:

a moze znajdzcie jeden dzien (np. gdzies na wakacje :) lato juz sie zbliza)
gdzie byscie to robili
tylko zeby to bylo cos nowego
jakies nowe pozycje :twisted:
sproboj w nim obudzic dzikusa :D

to bedzie jak w tej reklamie..

WSKOCZ NA BYKA :D

KLM

Seks Praktykant
ParadoX napisał:
cały abarast w tym aby oboje chciala naraz :D

:lol:

a moze znajdzcie jeden dzien (np. gdzies na wakacje :) lato juz sie zbliza)
gdzie byscie to robili
tylko zeby to bylo cos nowego
jakies nowe pozycje :twisted:
sproboj w nim obudzic dzikusa :D

to bedzie jak w tej reklamie..

WSKOCZ NA BYKA :D
takwłaśnie!! ichaaaa :wink:

Status
Zamknięty.