• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, wasze porady dotyczące golenia penisa?

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Krem do depilacji czy maszynka? Po prysznicu czy przed męczycie kutasa? We wzwodzie, bez, czy to bez różnicy? Podzielcie się poradami.

Mężczyzna

Kamkam35

Seks Praktykant
Ja byłem kilka razy na depilacji laserowej. Mega efekt za wyjątkiem tatuażu który mam na okolicach bikini. Tam maszynka. Jak czule dotykam to i rośnie 🫣

Mężczyzna

hervandal

Cichy Podglądacz
Po maszynce zawsze miałem czerwone krosty teraz używam kremu 10 minut i jest gładziutki i miły w dotyku partnerka sobie chwali. I przy odrastaniu tak nie męczy

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Odradzam elektryczne maszynki, u mnie zawsze kończyło się to zacięciem na mosznie. Do twarzy mam Hensona na żyletki – świetna maszynka, serdecznie polecam – ale ptaka i okolice (jeśli już golę, raz na jakiś czas) tylko jakąś jednorazówką, bo są najmniej ryzykowne. Może faktycznie pora wypróbować jakiś żel lub krem? Co polecacie?