• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, miewacie fantazje o patrzeniu na kolegę z pracy jak bzyka swoją kobietę?

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
mnie takie myśli cały czas buzują w mojej głowie.
co ciekawe mam wielu znajomych z fajnymi żonami więc sporo nocy mam zadęte takimi fantazjami.

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Nie wiem co jest w tym takiego niezwykłego i ekscytującego, ale mnie zupełnie to nie jara. Może dla niedojrzałego małolata jest to coś wywołującego nagłą ekstazę, ale dla takiego starego konia jak ja, to tak jakby na śniadanie posmarować masłem kolejną kromkę chleba.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Mnie kompletnie by to odrzucało. Patrzeć na kogoś z kim się np chodzi na piwo. Co innego jakaś obca parka. Kiedyś na wakacjach przechodziłem obok domku gdzie bzykali się przy uchylonym oknie chyba Francuzi. Nic nie widziałem ale dziewczyna wydawała takie rozkoszne słodkie jęki, że ledwo doniosłem drinki do naszego domku. Tak mnie te odgłosy na żywo nakręciły, że od razu musiałem moją żonkę zabrać do łóżka.