• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie jaki sposób masturbacji jest dla was najbardziej satysfakcjonujący?

Mężczyzna

nasycony

Nowicjusz
Ja od kilku ostatnich razy lubię walić konia przy mojej damie gdy ona siedzi na tronie i sika. Wtedy ostro walę konia, wsadzam rękę do muszli i ona sika mi na jedną rękę w drugą walę konia, po czym spuszczam się na cycki. Uczucie ciepłego moczu na ręce gdy się wali konia to jest sztos. A jeszcze lepiej gdy tą ręką obsikaną zacznę walić konia.

Mężczyzna

Kormoran

Seks Praktykant
Ubieram rajstopki albo pas i ponczochy, szpilki, sesja fimów z trans / shemale i na koniec spuszczam się sobie na twarz, ALBO masturbacja przy żonie, też w pończoszkach, tym razem oboje

Mężczyzna

Robin242

Cichy Podglądacz
Patrzę na foto/filmiki z młodymi nastkami lub wiek w drugą stronę, cxyli 50+ ( warunek to duże naturalne cycki i duże szerokie dupcie ..najlepiej w satynowych stringach) ... czasem shemale ( cycate) , trans lub zabawy BI: ona ( cycata ) I Ich dwóch...
Wygodnie leżę jedną ręką waląc, z drugą ściskając/drażniąc sobie sutka... wtedy mam mega podniecenie, ze gubię się czy spust będzie od walenia czy drażnienia sutka 😉 bawienie się "nimi" naraz to mój męski punkt g, zeby silnie dochodzić
... a najlepiej jak bym wiedział, ze ktoś patrzy ..I jeszcze dopingował ( płeć obojętna 😉 ) adrenalina ze ktos patrzy jeszcze bardziej by mnie podkręciła, zeby szybciej się spuścic
..jak by co zapraszam na priv jeśli komuś sie to podoba.