Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Myślę, że 7-8, ale to w czasach nastoletnich i pamiętam, że ostatnie orgazmy były już praktycznie bez wytrysku, jakieś smutne pojedyncze krople kapały. Obecnie po 4 wytryskach w ciągu doby czuję, że jestem wydojony do sucha.
Za młodu kto by to liczył Kończyło się i zaczynało na nowo. Ale było to bardziej na zasadzie rozładowania po 2-3 minutach niż jakiejś zabawy świadomej.
ja 4 , w trójkącie z żoną i kolegą , on mi pierwszy wyssał a potem podczas zabawy ja z moją 3 razy. Potem może jedynie dwa razy na dobę się zdarzyło jak ruchałem kochankę a po powrocie do domu musiałem punkąć żonę bo chciała mnie sprawdzić czy nie byłem na boku i ile mi trysnie, ale się udalo , ona nie wiedziała ze mi za każdym razem tryska dużo.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.