• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, jaki jest wasz rekord wytrysków solo w ciągu dnia?

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Myślę, że 7-8, ale to w czasach nastoletnich i pamiętam, że ostatnie orgazmy były już praktycznie bez wytrysku, jakieś smutne pojedyncze krople kapały. Obecnie po 4 wytryskach w ciągu doby czuję, że jestem wydojony do sucha.

Mężczyzna

Krzysiek_Wro

Seks Praktykant
Za młodu kto by to liczył :devilish: Kończyło się i zaczynało na nowo. Ale było to bardziej na zasadzie rozładowania po 2-3 minutach niż jakiejś zabawy świadomej.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
ja 4 , w trójkącie z żoną i kolegą , on mi pierwszy wyssał a potem podczas zabawy ja z moją 3 razy. Potem może jedynie dwa razy na dobę się zdarzyło jak ruchałem kochankę a po powrocie do domu musiałem punkąć żonę bo chciała mnie sprawdzić czy nie byłem na boku i ile mi trysnie, ale się udalo , ona nie wiedziała ze mi za każdym razem tryska dużo.