• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, czy mówiliście ojcu o swoim pierwszym razie z kobieta, a jeśli tak to jak taka rozmowa wyglądała

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Widziałem filmik nagrany w celach humorystycznych, w którym młody chłopak przychodzi do ojca i opowiada mu o swoim pierwszym razie. Nie wchodząc w szczegóły zastanawiam się, czy takie rozmowy rzeczywiście gdzieś w Polsce miały miejsce, a jeśli tak, to jak wyglądały? W moim domu rodzinnym seks był i jest tematem tabu, takiej rozmowy nigdy nie było, a wręcz udawanie, że ten temat w ogóle nikogo z nas nie dotyczy.
*Bardzo bym prosił, aby panie nie zaśmiecały tematu; od anonsów są wiadomości priv, a pytanie skierowane do panów, gdyż ciekawi mnie męski punkt widzenia, jako, że sam jestem facetem.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Tak. Powiedzialem tacie po latach przy grillu z nim i z macochą (u niej), że musialem przerwać jeden ze swoich pierwszych stosunkow z laską, bo byla za glosno i jak on juz wrocil z podrozy na 3ci nasz wieczor, to było mi wobec niego glupio, że jakby go nie szanujemy. A tata na to: trzeba sie było nie przejmowac. Mega się dziewczyny rozwokalizywują, jak je penetruję, a jakos zawsze najglosniej, jak slyszy ktos z ich lub mojej rodziny xD

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Bardzo bym prosił, aby panie nie zaśmiecały tematu;
Ja jednak ,,zaśmiecę" ponieważ, to właśnie do mnie, a nie do ojca przychodzili synowie z pytaniami. Jak zacząć, jak się zabezpieczać, jak to w ogóle jest? Wiele było takich rozmów i wiele godzin poświeciliśmy na te tematy. Jak przebiegały? Najzwyczajniej. Pierwsza zwykle zaczynała się od słów: Mam problem, pogadamy? Kolejne były już najnormalniejszymi tyle, że na temat seksu.
Dlatego uważam, że pytanie powinno brzmieć: Czy rozmawialiście z którymś z rodziców o swoim pierwszym razie z kobietą? Ale może nie mam racji, to przepraszam, że jednak się wcięłam.

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Ja jednak ,,zaśmiecę" ponieważ, to właśnie do mnie, a nie do ojca przychodzili synowie z pytaniami. Jak zacząć, jak się zabezpieczać, jak to w ogóle jest? Wiele było takich rozmów i wiele godzin poświeciliśmy na te tematy. Jak przebiegały? Najzwyczajniej. Pierwsza zwykle zaczynała się od słów: Mam problem, pogadamy? Kolejne były już najnormalniejszymi tyle, że na temat seksu.
Dlatego uważam, że pytanie powinno brzmieć: Czy rozmawialiście z którymś z rodziców o swoim pierwszym razie z kobietą? Ale może nie mam racji, to przepraszam, że jednak się wcięłam.
Bardzo dziękuje za tę odpowiedź. Fakt, że dla wielu chłopców to matka była ojcem :)

Mężczyzna

Greg the Great

Dominujący
Hornyboy24 U mnie w domu było podobnie jak u Ciebie. Kontakt z ojcem pozbawiony bliskości, ojciec niedostępny
Powiedziałem matce, bo mój pierwszy raz z kolezanką z pracy (nota bene starszą) tak nas ponióśł, że nie bylo nas tam dwa dni
Alibi dał nam brygadzista, który coś ściemnił w kierownictwie:D
Wyciągnąłem z tego nauke, żeby nigdy tak nie postępować z własnym synem i nie żałuję😊

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
wiesz co, mysle ze chodzi o specyfike rozmowy z ojcem

Mężczyzna

Raven711

Nowicjusz
Moj ojciec nigdy się o tym nie dowiedział. Nie miałem z nim najlepszych relacji i nie spowiadałem mu się ze swojego życuz prywatnego.

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Nic. Mój ojciec zmarł jak miałem 11 lat. Za to niezłym zdziwieniem było jak mi moja była dziewczyna ostatnio powiedziała, że jej teraz już dorosły syn gada z nią o seksie jakby mówił o tym, co mu się dzisiaj w pracy przydarzyło. Ona jest otwarta na wiele rzeczy, ale tego się nei spodziewała :D

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Nic. Mój ojciec zmarł jak miałem 11 lat. Za to niezłym zdziwieniem było jak mi moja była dziewczyna ostatnio powiedziała, że jej teraz już dorosły syn gada z nią o seksie jakby mówił o tym, co mu się dzisiaj w pracy przydarzyło. Ona jest otwarta na wiele rzeczy, ale tego się nei spodziewała :D
Szkoda tylko, że nie zaczęli rozmawiać, kiedy był nastolatkiem, ale i tak dobrze. (y)

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
a z Tobą jeszcze nie? ; P