• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, czy lubicie pokazywać się nago przed ubraną kobietą? :)

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Troche sie przezylo i nie mam problemu zeby pokazac sie nago przy kobiecie, moze byc nawet zabawnie,nptemat szpitalny pani ktora robila badanie zawolala jeszcze 2 na tzw konsultacje , a to ztego powodu ze mam kolczyka w penisie....jedyny raz gdzie szesc damskich rak w tym samym czasie dotykalo mi kutasa jak na poczatku byl stres to po tych 10 minutach praktycznie mi stal.Jakies 2 lata pozniej bedac po zabiegu na przepukline chyba caly damski personel ogladal mi fiuta ,final byl najlepszy bo nie moglem sie ruszac siku sie chcialo ,,,pielegniarke trzeba zabrala kaczke i zaczela mi stawiac do pionu.Sliczna ja zonaty u niej obraczka, nawet po tym jak spuscilem sie wjej dloni masowala kilka minut.Co jeszcze ze znajoma bylem przekluc penisa w jej obecnosci i przekluwajacej,miala byc tajemnica leczw krotkim czasie conajmniej kilkanascie znajomych chcialo zobaczyc jak wyglada kolczyk a polowa poczuc kazji nie przepuscilem choc byly jedno moze trzy razowe ,to nie w temacie ale kuplami tez sie rozebralem bo nie wierzyli,