• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie czy ktoś z was po krysztale albo fet ma chęć na sex z facetem?

Mężczyzna

Adamos98

Cichy Podglądacz
Witam panowie, nie ukrywam lubię sobie wciągnąć to i tamto i jak mocno się naćpam to mam chęć wyruchać faceta. Pewnego dnia przytrafiła się okazja ponieważ młody chłopka z sąsiedztwa chciał tematu a nie mial za bardzo opcji jak kupić. Wiedział że ja biorę, więc przyszedł i zapytał czy mogę mu kupić. Wtedy najpierw go zaprosiłem do mnie na ćpałem go i zaproponowałem że za piątkę tematu się z nim zabawie a on się zgodził. I do dzisiaj gdy naćpany mam ochotę na faceta dzwonię do młodego i za piątkę bawie się jak chce. P.S. mogę rozwinąć w jaki sposób mi się on oddaje.

Mężczyzna

Adamos98

Cichy Podglądacz
Witam panowie, nie ukrywam lubię sobie wciągnąć to i tamto i jak mocno się naćpam to mam chęć wyruchać faceta. Pewnego dnia przytrafiła się okazja ponieważ młody chłopka z sąsiedztwa chciał tematu a nie mial za bardzo opcji jak kupić. Wiedział że ja biorę, więc przyszedł i zapytał czy mogę mu kupić. Wtedy najpierw go zaprosiłem do mnie na ćpałem go i zaproponowałem że za piątkę tematu się z nim zabawie a on się zgodził. I do dzisiaj gdy naćpany mam ochotę na faceta dzwonię do młodego i za piątkę bawie się jak chce. P.S. mogę rozwinąć w jaki sposób mi się on oddaje.
P.S. wiem w złej kategorii zacząłem wątek

Mężczyzna

Adamos98

Cichy Podglądacz
nie przesadzaj, z chęcią poczytam ,,P.S. mogę rozwinąć w jaki sposób mi się on oddaje. ,,
Myślał że będę " czuły " czy coś w tym rodzaju a ja naćpany nawet nie mam zamiaru. Przy moim wzroście 197 cm i w miarę dobrze zbudowanym ciele on ze wzrostem niecałych 170cm i chudej drobnej budowie on wygląda jak maleństwo to na dodatek nosi takie śliczne błąd włosy do ramion. Ogólnie w swoim wyglądzie jest dość kobiecy. Wracając jak już się rozebrał jak mu kazałem i padł na kolana to złapałem go za włosy jak dziwkę aż zapiszczał. Nie ukrywam zaśmiałem się strzeliłem go z liścia i powiedziałem że mam mieć cały czas otwarty pysk bo jak nie to zaboli go bardziej i wepchnąłem na chama kutasa w jego gardło. To zdziwienie i lzy w jego oczach uwierz mi bezcenne. A że po prochach ciężko mi się spuścić to w jego gardle zamawiałem się dobre pół godziny. Podniecało mnie to że się dławił i próbował wyrwać a jak na siłę trzymałem palę aż po jaja w gardle to te jego oczka pełne łez błagały o litość i tlen. Uwielbiam mieć nad nim władze tym bardziej gdy po każdym liściu i płynięciu mu na pysk widzę jak bardzo jest upokorzony. P.S. część dalsza jeśli będziesz chciał .

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry