• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, czy był już noworoczny spust?

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Jakby mi kobieta kazała zwalić do kawy czy czegoś innego co by pózniej wypiła, to kazał bym jej popukać się po glowie
Tu akurat każdy ma różne doświadczenia. Już gdzieś na tym forum pisałem, że od czasu do czasu (tak mniej więcej raz na 2 tygodnie) lubię sobie zjeść jogurt, jajecznicę lub zwykłe kanapki z moją spermą.
To mnie po prostu niezwykle podnieca i kręci.
I w sumie nie ma dla mnie znaczenia co kto o tym myśli.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Pawel34

Nowicjusz
Tu akurat każdy ma różne doświadczenia. Już gdzieś na tym forum pisałem, że od czasu do czasu (tak mniej więcej raz na 2 tygodnie) lubię sobie zjeść jogurt, jajecznicę lub zwykłe kanapki z moją spermą.
To mnie po prostu niezwykle podnieca i kręci.
I w sumie nie ma dla mnie znaczenia co kto o tym myśli.
Ciekawe :)

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Po wielu przemyśleniach i nieprzespanych nocach dochodzę do wniosku, że jednak lubię loda z połykiem.
Uzasadnienie:
Jeżeli już decyduję się na loda, to szkoda mi pieniędzy na to żeby lizać i wypluwać. Dlatego każdy zakupiony lód będę teraz połykał mimo, że ten chłód jest przenikliwy, to nie będę zwykłym marniszem lodowym, który wydaje pieniądze na te słodkości, a pózniej wypluwa.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry