• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panie mają czego pragną

Hajks3

Seks Praktykant
Serdeczne nasze szparki, co zrobiły byście w tej chwili mając oddanego nagiego faceta ze średnim penisem (18cm), wibratorem i telefonem do kolegi, który zawsze chętnie pomoże? 😈🤓❤️😁

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Serdeczne nasze szparki, co zrobiły byście w tej chwili mając oddanego nagiego faceta ze średnim penisem (18cm), wibratorem i telefonem do kolegi, który zawsze chętnie pomoże? 😈🤓❤️😁
Średnia długość penisa Europejczyka waha się w przedziale 12-14 cm. Większe długości były podawane w badaniach w których to faceci sami mierzyli i podawali długości. Inna sprawa, że mężczyźni najczęściej mierzą długość od jąder (wychodzi więcej, to i ego bardziej połechtane) - co jest niepoprawne, mierzy się od wzgórka łonowego.

Kobieta

mrumru

Erotoman
Średnia długość penisa Europejczyka waha się w przedziale 12-14 cm. Większe długości były podawane w badaniach w których to faceci sami mierzyli i podawali długości. Inna sprawa, że mężczyźni najczęściej mierzą długość od jąder (wychodzi więcej, to i ego bardziej połechtane) - co jest niepoprawne, mierzy się od wzgórka łonowego.
Już nawet liczmy te 16 cm. I stąd wziął się tekst "ode mnie 3 uje w bok". 😉
Czyli tyle, ile wynosi strefa komfortu.

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Myślę, że mogliby też posprzątać mieszkanie, zrobić pranie i ugotować coś ciekawego na kolację, abym miała co zjeść, jak wrócę z pracy. :)

No a potem mogłabym się ewentualnie zastanowić nad tym , co będziemy robić dalej .

Hajks3

Seks Praktykant
Myślę, że mogliby też posprzątać mieszkanie, zrobić pranie i ugotować coś ciekawego na kolację, abym miała co zjeść, jak wrócę z pracy. :)

No a potem mogłabym się ewentualnie zastanowić nad tym , co będziemy robić dalej .
Ale gdybyś miała posprzątane mieszkanie, pranie ogarnięte i na kolację coś co najbardziej lubisz 😎. I jakbyś już skorzystała z tych wszystkich luksusów, a obok ciebie przechodził by (kochanek, maz, sąsiad albo jakikolwiek inny facet) to byś mu powiedziała żeby się ubrał i wyrzuciła z domu, czy zrobiła byś wszystko żeby go poczuć w buzi, cipce czy jak kto woli dupci ?

Hajks3

Seks Praktykant
Odśnieżał (Odśnieżaliby) ogród i podjazd
Cale szczęście że nie ma śniegu, mógł/mogli by patrzeć na ciebie i podniecać się na widok twojego ciala. Nie znam cię, nie osądzam ale większość koleżanek jakie poznałem w takiej sytuacji bez wahania wzięło by go do buzi, żeby był wielki i twardy, a potem w cipkę, aby pieścić ja od środka 😀

Kobieta

Tynka

Podrywacz
Ale gdybyś miała posprzątane mieszkanie, pranie ogarnięte i na kolację coś co najbardziej lubisz 😎. I jakbyś już skorzystała z tych wszystkich luksusów, a obok ciebie przechodził by (kochanek, maz, sąsiad albo jakikolwiek inny facet) to byś mu powiedziała żeby się ubrał i wyrzuciła z domu, czy zrobiła byś wszystko żeby go poczuć w buzi, cipce czy jak kto woli dupci ?
Oj tam ! Od razu wyrzuciła. Trzeba myśleć perspektywicznie i pamiętać też o śniadaniu . 😋

Hajks3

Seks Praktykant
Oj tam ! Od razu wyrzuciła. Trzeba myśleć perspektywicznie i pamiętać też o śniadaniu . 😋
No wiadomo że śniadanko jest ważne, ale musiała bys coś dać od siebie albo po prostu siebie. I właśnie w tej sytuacji chciała byś żeby w twoim domu przebywał nagi facet, że sterczącym kutasem, który się podnieca twoją dupcia i marzy o cipeczce 😅

Hajks3

Seks Praktykant
@Tynka To jak myślisz gdyby już zrobił obiad, kolację, posprzątał cały dom, umył okna i zrobił śniadanie i kolację na następny dzień 😅. To skusiła byś się na kutaska? Jeśli tak to, wzięła byś do buzi czy wolała byś w cipkę, dupke a może ręką czy kazala byś się nie wygłupiać i ubrać? 😂

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Cale szczęście że nie ma śniegu, mógł/mogli by patrzeć na ciebie i podniecać się na widok twojego ciala. Nie znam cię, nie osądzam ale większość koleżanek jakie poznałem w takiej sytuacji bez wahania wzięło by go do buzi, żeby był wielki i twardy, a potem w cipkę, aby pieścić ja od środka 😀
Jak to nie ma śniegu?! 😳
U mnie 1-metrowe zaspy!

Nie jestem taką dziewczyną z zapędami pań lekkich obyczajów i nie wzięłabym.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry