• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Owłosione cipki

Mężczyzna

rozkosznyyy

Nowicjusz
Owłosione cipy dodają charakteru właścicielce .. mi się to kojarzy z jakąś taką dzikością, której nie umiem za bardzo opisać

Mężczyzna

LoveHairyBBW

Cichy Podglądacz
Ja kocham owłosione. Każda z moich partnerek nie miała problemu żeby zapuścić bobra. Raz na jakis czas byłem fryzjerem i przycinalem włosy jak chciałem

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Hej,
Zastanawiam się czy tylko ja mam takie dziwne zboczenie. Moja narzeczona nie chce zrobić mi tej przyjemności i spełnić moją fantazję, mówi, że to niewygodne itp. A ja strasznie chciałbym móc spróbować seksu w takich warunkach 😅 Czy to dziwne?
Przerobiłem, znaczy się wylizałem i spenetrowałem obie wersje i wolę jednak te gołe

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Ale te owlosione maja piekniejszy zapach. Czytalem kiedys ze Napoleon zakazal swojej Jozefinie golic cipke gdy byl na wyprawie wojennej.
CO do Napoleona to wiele dziwnych historii było. Tak jak ta, ze jak wybywał na wyprawy, to dawał jaśnie pani nowego pieska. Potem widział do kogo się piesek łąsi, czyli bywał często na dymaniu :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

LoveHairyBBW

Cichy Podglądacz
Odkąd pamiętam dla mnie osobiście to taka "wisienka na torcie" która dziala na mnie jak płachta na byka w najlepszy sposób. Owłosiona cipa musi być... Jak te włoski ciągną się nawet do tyłka to też zajebiście. Stoi lub klęczy wypieta swoim krągłym dupskiem i rozszerza dla mnie pośladki, a ja zaczynam ja wylizywac z cipy do dupy i spowrotem. Mniam mniam🥰😅

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
A ginekolodzy muszą sobie z tym nieraz radzić. :ROFLMAO:
Więc współczuję ginekologom i żoną tych ginekologów bo myślę że takiemu panu na widok cipki ogolonej czy zarośniętej nie staje fujarka , (rutyna ) taka kobieta musi się bardzo postarać, zaskoczyć takiego faceta by stanoł mu na wysokości zadania 😆