• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Owłosione cipki

Mężczyzna

kzktrw

Cichy Podglądacz
Hej,
Zastanawiam się czy tylko ja mam takie dziwne zboczenie. Moja narzeczona nie chce zrobić mi tej przyjemności i spełnić moją fantazję, mówi, że to niewygodne itp. A ja strasznie chciałbym móc spróbować seksu w takich warunkach 😅 Czy to dziwne?

Mężczyzna

darko_xd5932

Seks Praktykant
Rozumiem, że Twoja narzeczona regularnie goli swoją waginę, a Ty chciałbyś, żeby miała owłosioną? Powiem Ci tak: Są dziewczyny, które nie golą cipki.

Mężczyzna

Samolub33

Cichy Podglądacz
Ja miałem okazję byś z kobietą, która w ogóle się tam nie goliła. Dżungla jak w Amazonii. I powiem tyle.... Uwielbiałem to, bo zawsze pozostawała ta iskra tajemniczości jak dokładnie wygląda jej cipka. Zarost nie sprawiał żadnych niedogodności jeśli się tym martwisz. Nawet mineta. To bzdury, że włoski wchodzą między żeby. Jak ktoś nie umie robić minety to może i tak, dla mnie nie stanowiło to żadnej przeszkody. Fajnie było rozgarniac włoski i "szukać" dziurki....

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
26-jpg.7574599

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Jakiś tam delikatny paseczek w miarę akceptuje, ale takie długie kudły to już nie moja bajka, ale nie mówię że mnie to obrzydza.