• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ostry czy "waniliowy" seks?

Jaki seks?

• Total voters
    18
Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
No właśnie. To pytanie bardziej do kobiet.

Dlaczego pytam?

Bo ja lubię ten waniliowy. Masaż wonnymi olejkami całego ciała kobiety. Świece dookoła łóżka, lampka wina lub inny alkohol (w zależności od kobiety), romantyczna muzyka. I moje rozpieszczanie kobiety. Wspomniany masaż. Przytulanie, pieszczoty oralne aż do orgazmu (najlepiej kilku), mizianie jej ciała, całowanie całego. I w sumie tyle mi wystarcza. Nie muszę mieć seksu - nie proszę o to. W sumie nie muszę. Kobieta po tych moich "czarach" jest tak rozanielona że sama się za mnie zabiera. Też chce mnie wypieścić, chce penetracji.

Przyznam, że te 3 kochanki po każdym razie chciały znów. Ale tylko te 3. Jakoś więcej chętnych nie ma. Preferują ostre "bzykanie"?

Stąd to pytanie o ankiets

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ostre bzykanie mnie rozprasza. Jakoś tak wolniej wszystko lepiej odczuwam. No a już po wielkim "O" to jest mi wszystko jedno co się dalej dzieje.
Przyznam, że te 3 kochanki po każdym razie chciały znów. Ale tylko te 3. Jakoś więcej chętnych nie ma. Preferują ostre "bzykanie"?
No jeżeli były 3 symultanicznie, to się nie dziwię, że nie było 4 chętnej 😝

Mężczyzna

Przemek77

Cichy Podglądacz
Miksik obydwu. W zależności od wielu czynników. Z tym, że nie lubię, ba nienawidzę jak się podczas tej "ostrej" częsci nazywa kobietę "suką" (wiem, że to modne). Nie no litości. Szacunek musi być. Ja wolę używac tekstów jak np. "Zaraz cię zerżnę, mój ty kwiatuszku pachhący" - oczywiście w róznych wariantach :)

Kobieta

cheeky

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od mojego humoru. Są dni,że mam ochotę się przytulać, całować, pieścić, a są takie, że mam ochotę być prawdziwą suką, być uległa, brana z siłą, z klapsami,podduszaniem czy elementami BDSM i tak aż do granic tchu🫣 ale ostatnio częściej mam ochotę na namiętność, bycie księżniczką niż suką 🤭🔥👸🏽

Kobieta

@marlena86@

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od mojego humoru. Są dni,że mam ochotę się przytulać, całować, pieścić, a są takie, że mam ochotę być prawdziwą suką, być uległa, brana z siłą, z klapsami,podduszaniem czy elementami BDSM i tak aż do granic tchu🫣 ale ostatnio częściej mam ochotę na namiętność, bycie księżniczką niż suką 🤭🔥👸🏽
Podobnie jak koleżanka 😊. Wiele czynników ma na to wpływ. Zgadzam się w 💯% 😉

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Zdecydowanie ostry i intensywny. Uwielbiam to przeżywać bardzo mocno. Być w takim szybkim transie. Przy waniliowym zbliżeniu musiałabym włączyć telewizję lub napisać do innego mężczyzny by szybko do mnie przyjechał 😅