• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Orgazm

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Co to znaczy "widać"?
Może poczytaj o tym, że kobieta nie musi tryskać by być szczęśliwa. Czyli nie musi "dochodzić".
Ale - skoro Tobie na tym tak zależy, ona nie chce nic próbować to widzę problem. Który będzie się nawarstwiał. Może warto skorzystać z porad specjalisty?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Nigdy nie osiągnęła orgazmu w życiu miała kilku part lubi się całować lubi być głaskana ale zbytnio nie lubi palców ani minetki

Kup jej pingwinka i zostaw ją z nim sam na sam, jak spróbuje to może pomóc, bo tam orgazm łechtaczkowy przychodzi jak za dotknięciem magicznej różdżki.

Może wtedy się rozwinie i dopiero zacznie czerpać radość z seksu tak na serio. Na szczęście tę radość daje nie tylko sam orgazm, ale i obcowanie z partnerem, cała ta gra, emocje, pieszczoty.

Mężczyzna

jamesoon

Biegły Uwodziciel
widac ze chce tego ale nie jest do dla niej pieorytetem dla niej liczy sie bardziej uczucie i miłość niż seks ale dla mnie jakoś faceta trochę mnie to przybija że ja kończę a ona nie i dlatego szukam sposobów
Czyli chodzisz z jakby przyszłą zakonnicą? 🤔

Kobieta

kings1

Cichy Podglądacz
Kup jej pingwinka i zostaw ją z nim sam na sam, jak spróbuje to może pomóc, bo tam orgazm łechtaczkowy przychodzi jak za dotknięciem magicznej różdżki.

Może wtedy się rozwinie i dopiero zacznie czerpać radość z seksu tak na serio. Na szczęście tę radość daje nie tylko sam orgazm, ale i obcowanie z partnerem, cała ta gra, emocje, pieszczoty.
Polecam pingwinka i za pierwszym razem moze być sceptyczna jak ja ale powoli uczyłam się z nim 😊
Też nie lubię masturbacji typowo palcami.
Pingwinek moze zaskoczyć swoją mocą 🙉