• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Orgazm

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Witam mam 24 lata a moja partnerka 23 jesteśmy sobie bardzo w sobie zakochani i obydwoje chcemy tego samego ale pojawia się u nas barieria jej orgazmu ponieważ nigdy nie udało mi się jej zaspokojic a dużo razy była bardzo blisko ale za każdym razem gdy już miała miec orgazm ja dochodzę pierwszy i pozostaje niesmak . Ostatnio przyznała mi się że miała dużo partnerów seksualnych ale nigdy jej sie nie udało dojść nie lubi również palców ani samej się zaspokoić i pytanie moje brzmi czy macie jakieś sprawdzone sposoby na wstrzymanie na moment wytrysku żeby moja partnerka mogła swobodnie dokończyć ?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Za panów się nie wypowiem, ale akurat masturbacja by jej pomogła, nauczyłaby się lepiej swojego ciała, znaków jakie daje, wiedziałaby czego chce, potrzebuje i mogła dać Ci lepsze wskazówki
Jak mówimy, że dochodzimy to najczęściej (z perspektywy faceta) jeszcze daleka droga ;) Warto jednak wtedy nic nie zmieniać, bo znaczy to, że jesteś na dobrym tropie. Tylko wytrwałości ;)

Mężczyzna

jamesoon

Biegły Uwodziciel
Polecam w takim momencie wypić szybko szklankę wapna gaszonego! Jeszcze bardziej utwardzi ci sprzęt i trochę ostudzi emocje i spokojnie wytrzymasz do momentu gdy partnerka osiągnie szczyty szczytów Tatr 😉

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Za panów się nie wypowiem, ale akurat masturbacja by jej pomogła, nauczyłaby się lepiej swojego ciała, znaków jakie daje, wiedziałaby czego chce, potrzebuje i mogła dać Ci lepsze wskazówki
Jak mówimy, że dochodzimy to najczęściej (z perspektywy faceta) jeszcze daleka droga ;) Warto jednak wtedy nic nie zmieniać, bo znaczy to, że jesteś na dobrym tropie. Tylko wytrwałości ;)
W tym problem że ona nie chce traktuje to bardziej jako żeby mnie zaspokoić i mieć święty spokój ani nie złapie za penisa ani nic z tych rzeczy

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Polecam w takim momencie wypić szybko szklankę wapna gaszonego! Jeszcze bardziej utwardzi ci sprzęt i trochę ostudzi emocje i spokojnie wytrzymasz do momentu gdy partnerka osiągnie szczyty szczytów Tatr 😉
Ale na ogół nie mam problemu z wytryskiem tylko problem zawsze zaczyna się wtedy gdy ona ma już dochodzić i nigdy też nie miała orgazmu i nie wiem czy na początek nie kupić jej wibratora jakiegoś pingwinka żeby wogole w jakikolwiek sposób go osiągnęła może się odblokuje
W tym problem że ona nie chce traktuje to bardziej jako żeby mnie zaspokoić i mieć święty spokój ani nie złapie za penisa ani nic z tych rzeczy

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dorabiasz jako przedstawiciel handlowy? ;)

Czyli nie ma przyjemności z seksu, najgorzej. Kiedyś też to miałam. Jak stoicie z grą wstępną, pieszczotami w jej stronę, minetką, rimmingiem?
Kobiety standardowo potrzebują trochę czasu, nakręcania się, rozgrzewania. Nie jest prosto tak w biegu nas oderwać od tego co robimy i dostarczyć od razu orgazmu. Zdarza się, jest możliwe, ale standardowo trzeba nas po prostu uruchomić, rozgrzać. Poświęcić trochę czasu na to.

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz

Czyli nie ma przyjemności z seksu, najgorzej. Kiedyś też to miałam. Jak stoicie z grą wstępną, pieszczotami w jej stronę, minetką, rimmingiem?
Kobiety standardowo potrzebują trochę czasu, nakręcania się, rozgrzewania. Nie jest prosto tak w biegu nas oderwać od tego co robimy i dostarczyć od razu orgazmu. Zdarza się, jest możliwe, ale standardowo trzeba nas po prostu uruchomić, rozgrzać. Poświęcić trochę czasu na to.

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz

Przyjemność z seksu ma i wiele razy to powtarzała ale nie ma przyjemności jak nie dojdzie pozostaje niesmak moja kobieta jest kompletnie anty wszystkiemu minetki palcówek jest ograniczona do 2 pozycji nie mogę jej zaskoczyć np sprubowac na pieska bo ona tego nie lubi a nie będę jej przecież zmuszał strasznie ja te tematy drażnią dlatego gdy jest już na górze i jest przyjemnie nam obydwojga to jest okej zaczyna się nakręcać ale już jak się zbliża że by mogła ją nie wytrzymuje i tak jest za każdym razem

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Po prostu zależy mi narazie na tym żeby ona mogła dojść żeby mogła tego zaznać poczuć to a potem się będę martwił jak dalej też szukam sposobu jak wstrzymać ten wytrysk mój na te kilka sekund też robimy to bez gumki a wiadomo dzieci nie chcemy to nie pozwolę jej zostać do wytrysku

i co sądzicie o tym pigwinku czy to warte

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Pingwinek super, bardzo polecam. Zawsze może sobie nim nawet pomóc w trakcie. Standardowo i palce by zadziałały, no ale jak i tego nie lubi to ja nie wiem co poradzić.

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Pingwinek super, bardzo polecam. Zawsze może sobie nim nawet pomóc w trakcie. Standardowo i palce by zadziałały, no ale jak i tego nie lubi to ja nie wiem co poradzić.
Noo a udało by się żeby samym pigwinikiem i przy mojej jakieś pomocy osiągnęła orgazm nawet taki najmniejszy ?

no trudno moja poprzednia była petarda i miałem podobny problem z tym wytryskiem że kiedy ona to ja też ale zawsze skończyłem palcami i była mega zadowolona ale też życie nie opiera się tylko na seksie tylko też na uczuciu

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Po prostu zależy mi narazie na tym żeby ona mogła dojść żeby mogła tego zaznać poczuć to a potem się będę martwił jak dalej też szukam sposobu jak wstrzymać ten wytrysk mój na te kilka sekund też robimy to bez gumki a wiadomo dzieci nie chcemy to nie pozwolę jej zostać do wytrysku

A czy ta pani kiedykolwiek osiągnęła orgazm w czasie penetracji? Od tego trzeba zacząć.
Pieszczona też nie lubi być? Nie lubi sie całować, nie lubi być głaskana, mieć lizanych sutków? Bo z kobietami często jest tak - inaczej niż u faceta - że potrzebuje nieco czasu. Może jest tak, że Tobie "staje" i już się w nią ładujesz? To raczej powstrzymywanie wytrysku i ze sto lat nie pomoże.

Oczywiście wiesz, że bez gumki może skończyć się dzieckiem? Przed wytryskiem plemniki też się pojawiają. I to nie cudownie :)

ale też życie nie opiera się tylko na seksie tylko też na uczuciu

Ale oparcie się tylko na "uczuciu" skończy się życiem jak brat z siostrą.

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
A czy ta pani kiedykolwiek osiągnęła orgazm w czasie penetracji? Od tego trzeba zacząć.
Pieszczona też nie lubi być? Nie lubi sie całować, nie lubi być głaskana, mieć lizanych sutków? Bo z kobietami często jest tak - inaczej niż u faceta - że potrzebuje nieco czasu. Może jest tak, że Tobie "staje" i już się w nią ładujesz? To raczej powstrzymywanie wytrysku i ze sto lat nie pomoże.

Oczywiście wiesz, że bez gumki może skończyć się dzieckiem? Przed wytryskiem plemniki też się pojawiają. I to nie cudownie :)

Ale oparcie się tylko na "uczuciu" skończy się życiem jak brat z siostrą.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Noo a udało by się żeby samym pigwinikiem i przy mojej jakieś pomocy osiągnęła orgazm nawet taki najmniejszy ?
Najlepiej jakby serio z tym pingwinkiem popróbowała sama, bo mi to wszystko wygląda jakby coś ją blokowało skoro akceptuje wyłącznie 2 pozycje.
Rozumiem komplikacje przy dojściu w trakcie penetracji, no ale jak z lechtaczkowym? To dużo prostsze.

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
Nigdy nie osiągnęła orgazmu w życiu miała kilku part lubi się całować lubi być głaskana ale zbytnio nie lubi palców ani minetki

wiem zdaje sobie z tego sprawę i z tym się liczymy

Mężczyzna

Tecziii

Cichy Podglądacz
A może Ty nadmiernie mitologizujesz orgazm kobiety? Może po prostu ona tego nie potrzebuje?

widac ze chce tego ale nie jest do dla niej pieorytetem dla niej liczy sie bardziej uczucie i miłość niż seks ale dla mnie jakoś faceta trochę mnie to przybija że ja kończę a ona nie i dlatego szukam sposobów